Lisää agia maneesilla Rumiksen "välitunnilla"! :o) Tällä kerralla huristelin jälleen jo etukäteen opetellulle - tosin väärin, kuten paikalla totesin - täyspitkälle 24 esteen radalle. Tällä kerralla huristeltiin vain 50 cm:n hypyillä, kun pohja oli paikoin pehmeä. 

Alkuun pakkovalssilla siivekken toiselle puolelle, josta vippaus vasemalla kädellä yli ja selän takaa siivekkeen ympäri oikeaan käteen. Pussille takaaleikkaus ja valssi ennen puomia. Kontakti tehtiin yhdessä ja lähetys kutoselta seiskalle, johon voimakas takaaleikkaus ja putkeen. Tuo vaan oli niiiiin hidas ohjaus, kun sekä hyppy että putken väärä pää veti puoleensa. Hiottiin tuota sitten vielä loppuun erikseen niin, että Qiira meni yksin namilätkälle ja minä siirryin hypyn kuusi toiselle puolelle. Siitä putkelle kääntö onnistui jaakotuksella aikas hienosti. :o) 

Välistävetoon tein välistätyönnön. :o) Eli hyppy yhdeksän vastaan siitä "kierrä" hypylle 10 ja itse samalla vastaanottamaan koira oikeaan käteen ja vippaus taakse muurille, jonka jälkeen koira vasempaan ja suora vienti ja lähetys putkeen. Hypyltä 14 niisto käteen ja päästö kepeille. Toi kuvio meni aika makeesti, vaikka itse kehunkin. =oP

Sitten taas saikkaroitiin. :o) Ensin tein persjätön kepeille ja hypyn 16 jälkeen vastakkaisella voimakas kääntö hypyille 17 ja 18, joilta tiukasti väliin ja putkeen. Toisena sitten jätin pujottelemaan yksin ja siirryn jo kohti hyppyä, jonne kutsuen ja oikealla kädellä hypylle, peruuttaen hypylle 18 ja taas tiukkaan vasempaan käteen ja putkeen. Yritin tuohon hypylle 17 myös jaakotusta, mutta jotenkin pieni sinkoili tuossa vähän miten sattuu. Kamalan onnistunutta suoritusta ei tuohon siis saatu. Loppuun sitten hyppy 20 vasemmalla vieden, valssilla hypylle 21 ja sieltä peruutaen vippaus vasemmalla kädellä taakse hypylle 22 ja tiukkaan mukaan takas vasempaan käteen ja lopun hyppy ja rengas. 

Huoh! Olipas menoa. Ja kun aikaa oli suorastaan ruhtinaallisesti, niin saatiin tosi hyvin toistoja. Loppuun vahvistettiin vielä puomin kontaktia namilätkällä ja Mikko juoksenteli häiriönä rinnalla. Samoin kepeille muutamia vauhtilähestymisiä ja mukavaa oli! Treenin jälkeen sekä akka että pikkukoira oli ihan lääh-puuh, joten jätimme suosiolla illan Pallohallivuoron väliin. Ei sitä makiaa mahantäydeltä! =o) Kiitokset jälleen Rumikselle!