Pitkästä aikaa sain aikaiseksi lähteä myös tiistaina käymään hallilla. Yhdeksän aikoihin edellinen treenaajaporukka alkaa lopettelemaan ja me päästiin jotain pientä tekemään. Alla kuva ratapätkästä, jonka väsäsin kentällä jo olleista esteistä.

Alussa menin putken suulle, johon otin Qiiran vastaan. Putken jälkeen heitto "kierrä"-käskyllä hypylle ja sylistä kääntäen kepeille. Keppien jälkeen taas "kierrä"-käskyllä heitto takaakiertoon, pukkaus väliin ja backlapilla siivekkeen ympäri putkeen. Puomin jälkeen takaakiertoon, josta syliin ja lähetys putken pimeään suuaukkoon. Hypyltä 11 kierrätin putken puolelta, josta vain heitto pujolle ja tuossa kulmassa ei mitään probleemaa. Käytännössä siis tosi helppo ja jouheva pätkä ja mukavasti pikkuinen huristeli.

Lopuksi treenasin vielä erikseen pujon aloitusta niin, että leikkasin tosi voimakkaasti takana. Tuota tein niin, että oli itse putken puolella ja Qiira putken kautta kepeille ja samalla lähdin itse toiselle puolelle. Tuohan on meille toooosi vaikeaa eli väkisin Qiira kierähtää kepeiltä pois katsomaan, että mihin mie menen. Nyt saatiin kuitenkin hyviä onnistumisia, kun käskytin vain rauhallisesti "kepit, kepit", vaikka lähdin vaihtamaan puolta. Tuo vaatii edelleen paaaljon treeniä - pitäis vaan muistaa! :o)