Perinteinen kuutamovuoro ja jälleen Salmelta ja Mikolta mukavat ratapätkät. Qiiran kanssa aloitettiin leijeröinnit alla olevalla pätkällä.

Tässä kartturi pääsi aika helpolla. :oP Eli muurilta lähetys hypylle ja siitä rengas ja putki. Itse jäin siis puomi toiselle puolelle, jossa liikuin vain puolivälin seutuville kutsuen Qiiran puomille. Puomin jälkeen taas lähetys muuri - pituus - hyppy ja itse jäin vastaanottamaan pussille, johon vain persjättö ja heitto "kierrä"-käskyllä muurille. Hienosti irtosi, ei ongelmia! :oP

Heti perään mentiin tätä pätkää ja nyt taas rimat 50 cm:iin. Hypyn kuusi kierrätin vitosen puolelta ja siitä vienti putken oikeaan päähän. Keppien jälkeen ennakoivalla valssilla hypylle 12, pukkaus väliin ja sylistä putkeen. Hypylle 15 kierrätin välistä ja koira seläntakaa takaisin oikeaan käteen ja hypylle 16 ja siitä viimeiselle hypylle 17. Näppärästi pikkulikka taas pyörähteli ja paljoa ei edes hiottu, kun ratojen väliin ei taukoa juurikaan tullut, ts. akalta loppui kunto! =oD Siinä keskiviikon kipittelyt ja enää kuukausi jäljellä ja siinä se on taas talvi vilahtanut.