Viimeinen kuukausi tämän talvikauden keskiviikkotreenejä pyörähti sitten käyntiin. Ja jälleen illan treenikuviot oli taattua Salme/Mikko-tuotantoa. :o) Näissä riittää aina haastetta, vaikka äkkiseltään ei kovin hankalalle edes näytä. Alla illan kuviot.

Hyppykuvio 4-5-6 olikin yllättävän haastava, sillä joudun saattamaan Qiiran keinulla ihan loppuun asti ja sittenpä sitä ei kerennytkään enää kuvioon mukaan. :o) Pikkuneiti lähti hypyille kuin ammus pituudelta ja enhän minä ennättänyt mihinkään... Kamalasti kaartaen sain kyllä kääntymään hypylle viisi ja siitä sylistä kutoselle ja irrotus putkeen. Hypyn kahdeksan otin vastaan ja lähetys pussiin. Hypyt 11 ja 12 meni aika kökösti peruutellen eli en saanut tuota oikein sujuvaksi millään. Huoh, vaikeaa!

Toinen pätkä oli kiva! Hypyt yksi ja kaksi otin vastaan ja siitä pieni pukkaus pujolle ja samalla siirryin itse toiselle puolelle. Viskileikkaus neloselle ja putkeen, josta takaakiertoon kuutoselle ja valssaten jälleen kepeille. Kasin takaakierron jälkeen sylkkärillä ysille ja lähetys hypylle 10. A:n jälkeiselle hypylle 13 tein jaakotuksen, mutta kovin valui pitkäksi... Mutta kovasti sai taas kipitellä. :o)