Aamulla aikaisin suuntasin hakemaan Salmen ja Priin kyytiin ja huristelimme Kuopioon treeneihin uudelle Viiksi-Areenalle. Koirakoulu ACE:n järjestämän koulutuksen pitäjänä oli Huittisen Harri, joten oli mielenkiintoista päästä kuulemaan maajoukkuemme johtajan ajatuksia. Alla treenirata - pahoittelen pientä kokoa - joka mentiin kahdessa osassa. 

Mitään maatamullistavaa uutta ei tuolla meille tullut eli ihan tutuilla jutuilla mentiin. Toki koulutus antoi paljon, kun ulkopuolinen ihminen oli sanomassa ääneen asioita ja antoi aihetta ajatella. Harrin tyly tuomio minulle oli se, että olen auttamatta myöhässä koko ajan! Varsinkin minun valssit alkaa vasta sitten, kun ne olisi jo pitänyt tehdä. :oD Qiiran hyppyihin taas taidan olla syyllinen minä... :o/ Olen alitajuisesti alkanut itse niitä varomaan eli ei muuta kuin töppöstä toisen eteen ja menoksi! 

Ja kun kotimatkalla koira sai sopivan lepotuokion, niin kyllähän me vielä illalla suuntasimme Sunnuntairalleihin jatkamaan! Alla olevaa pätkää kipiteltiin vauhdilla ja Qiira hyppeli loistavasti.

Sinänsä pätkässä ei ollut mitään isoja ongelmia ja muutamia kohtia hiottiin hiukan enemmän. Pujon jälkeinen pituus ja hypyn takaakierto oli haastavin. Kokeilin ensin viedä pituuden jälkeisen hypyn ulkokautta, mutta enhän mie sinne ehtinyt. Otin sitten tiukan käännön sisäkautta ja se menikin ihan ok. Valssi vaan piti tehdä pituudelle todella ennakoiden, jotta Qiira kääntyi väliin. Lopun 25-26-27 meni parhaiten niin, että kävin merkkasin Qiiralle hypyn 25 ja lähdin vedättämään 26, jonka jälkeen valssilla hypylle 27. Tuon merkkaamisen tein niin, että odotin riman kohdalla, kun Qiira tuli putkesta, voimakas "tässä" ja menoksi. Tosi hienosti Qiira haki hypyn, vaikka lähdin jo sen edellä menemään toista hyppyä kohden.

Ihan lopuksi otin vielä pujon syöttöjä vauhdista. Ensin pituuden kautta takakulmaan ja hyvin meni! Sitten vaikeutta huimasti lisää ja samaa niin, että laitoin putkeen kaksi ja siitä suoraan hypyn neljä kautta avokulmaan. Ja aivan nappisuorituksia eli 100-lasissa ja täysillä oikein sisään! Wohoo, että se osaa hyvin kun keskittyy kunnolla!!