Lämpimän ja suorastaan hikisen Helatorstain kunniaksi Kokkolaan kisaamaan Nepun ja Qiiran kanssa. Kisojahan oli tyrkyllä useammalkin paikkakunnalla, mutta tällä kerralla tein valinnan puhtaasti matkan mukaan ja Kokkolaanhan se oli lyhin eli sinne siis! :o)

Neppu aloitti kirmaamalla 2-luokassa ja ihan hienosti menikin. Eka radalla harrrrrmittava tipahdus puomilta sivuun - menin liian lähelle - eli vitonen siitä. Ainoa virhe ja kun muutkaan ei rataa puhtaasti selvittäneet, niin 5 vp toi sijoituksen 1.! Toisella radalla TAAS puomin virhe - nyt possuili itse - ja lisäksi yksi rima alas. Tuolla tuloksella 10 vp irtosi kuitenkin sijoitus 3. eli palkintopallille toistamiseen.

Kuuman päivän päätteeksi vielä Qiiran vuoro. Eka radalla itseltä typerä ohjausmoka keinun jälkeen eli viskasin huolimattomasti, joten Qiira luki ohjauksen niin, että tarkoitin takaakiertoa... Juu en tarkoittanut eli HYL. :o) Tällä radalla Nepun Tarja-tyttö (W. Melodie) teki sitten suorastaan loistavan radan eli parille ensimmäinen 3-luokan 0-rata! Tällä irtosi sijoitus 2. ja pisteenä I:n päälle SERT-A eli Tarjalle napsahti valiokello käyntiin! Wohoo, hienoa tytöt!! Toinen rata meillä oli Qiiran kanssa hyvä eli vaikka radalla oli pari haastavaa kohtaa, niin selvitimme ne hyvin ja kun hyppy kulki, niin tuloksena 0-rata! Voittajalle hävisimme vain 0,3 sekuntia eli sijoitus 2. ja "varasert", sillä eka sai vielä ottaa sertin vastaan... ;o)

Mutta tuo toinen rata antoi kovasti uskoa jatkoon. :o) Silloin kun ohjaan Qiiran kunnolla ja se lähtee hyppäämään reippaasti, niin kyllä me lujaakin osataan mennä... ;o)