Kisarutistuksen viimeiset startit Kajaanissa ja Iisalmessa. Omat kisat kahdella agistartilla meni jälleen niin, että 1-ja 2-luokat talkoilin kisatöissä ja sitten 3-luokkaan kisaamaan. Asennetta ei ollut pätkääkään ja olo oli "onko pakko jos ei taho" -luokkaa... :o/ Plaah! Eka startti menikin niin penkin alle kuin mennä voi eli eka rima alas ja asenne itsellä meni siihen ja viidennen esteen jälkeen ohjasin hypyn väärin päin, HYL ja pois. :o) Jos ja kun rata ei lähde rullaamaan, niin meidän on ihan turha yrittää jatkaa. Toiselle radalle koetin tormistautua ja se menikin pikkasen paremmin eli saldona puomin kontaktivirhe (!) ja yksi rima eli 10 vp. Vauhtia oli nyt ihan kivasti eli taisi olla luokan kolmanneksi nopein aika noin 30 koiran joukossa.

Sunnuntaina suuntasin sitten naapuriin eli Iisalmeen kisaamaan ja nyt vuorossa agirata ja hyppis. Ensimmäisellä radalla selvittiin puhtaasti 14 esteenä olleelle putkelle asti, jossa minä sitten jätin ohjauksen kesken niin, että väärään päähänhän se meni ja HYL. Masentavaa radalla se, että haki taas aika kovasti hyppyjä... :o/ Toisella radalla Neiti meinasi sitten karata lähdön, jolloin aloin käskyttämään sen TOSI tiukasti maahan. Tästä Qira sitten veti herneet nenään ja ekasta hypystä ohi! 8o| Jatkoin korjaamatta eli HYL., mutta ei meno kovin kaksista ollut ja haki hyppyjä tosi pahasti.

Jep eli ei kerrottavaa jälkipolville! :o) Nyt pidetään sitten taukoa kisaamisessa, mutta jatketaan treenejä. Hyppyongelma pompsahti taas silmille Iisalmessa oikein kunnolla. Masentavaa. Täytyy nyt miettiä, että keksitäänkö tuohon joku ratkaisu. Kisata en nyt viitsi, kun ikinä ei tiedä, että hyppääkö vai eikö hyppää, sillä Kajaanissa hyppäsi ja Iisalmessa ei. Ja silloin kun hakee esteitä, niin meno on pahan näköistä. Ulkopuoliset luulee - ihan oikeutetusti - että koira on sairas, mutta kun ei siitä vikaa löydy. Hankalaa, mutta katsotaan. Ihan vielä en suostu pistämään hanskoja tiskiin, kun koira on oikeasti näppärä ja vasta 3 v eli käytännössä parhaat vuodet ovat vielä edessä. Juhannusagisuunnitelmat Hailuodossa perutaan nyt joka tapauksessa ja katsotaan mitä tehdään KLAG-agin kanssa. Joka tapauksessa treentaan lisää ja mennään taas välillä matalia hyppyjä ihan fiilispohjalla.