Me ei olla itse kovin paljon saatu aikaiseksi tulosrintamalla, mutta onneksi nuo kasvatit omistajineen antavat kuulua itsestään. :o) Kokoa tämän postauksen alle kaikki tulokset, mitä kesän aikana on sadellut ja joita ei ole vielä mainittu.

13.6. saimme uutisia Emmiltä ja Stepiltä (BH W.Muffin), jotka kisasivat välillä agia. Tuloksena ensimmäinen 0-voitto 2-luokassa Espoon kisoissa Anne Savioajan radalta. Kisatauon jälkeen he jatkoivat kisaamista 21.8. Riihimäellä, josta Ritva Herralan hyppyradalla seuraava 0-voitto ja heti seuraavana päivänä 22.8. Lohjalla agiradalta Henri Luomalan tuomaroidessa viimeinen 0-voitto ja siirto 3-luokkaan! Agilitaamisen välissä parivaljakko kävi tokon SM-kisoissa EVL:ssä, jossa niukasti kauko-ohjaus nollille ja pisteitä 234,5/320 ja 2-tulos. Hienosti kuitenkin ensimmäisessä arvokisassa eli vuoden päästä on sitten revanssin paikka! :o)

Myös Neppu (C.I.B FI MVA FI TVA JK2 BH Pp. Never Say Never) on touhunnut muutakin kuin liidellyt agilitya eli kesäkuussa Tiina ja Neppu kävivät PK-jälkikisoissa, joista tulokseksi tottiksen 82 ja maaston 184 pistettä antoivat hyvän 2-tuloksen 266 pisteellä ja JK2-koularin! Wau! Kaikki kepit nousi eli kyllä se pimu osaa jälkeäkin ajaa. Tokoilun merkeissä tytöt kävivät 6.7. Iisalmessa ja sieltä 1-tulos 259/320 pisteellä ja SM-kisoissa he jäivät ilman tulosta. Muutama liike meni nollille osin huonon tuurin takia, mutta mukana olitte jälleen kerran! 

Tiinan kanssa touhuamisen lisäksi Neppu on käynyt minun kanssa muutamat agikisat elokuun aikana. Niistä ei ole kamalasti jäänyt jälkipolville kerrottavaa, mutta mukavaa meillä on ollut. :o)


Neppu Oulun kisoissa 14.8. (c) Pirkko Riekki


Neppu Oulun kisoissa 14.8. (c) Pirkko Riekki

Tarjakin (W. Melodie) on agiliidellyt ja silloin kun kaksikko pääsee nollalla maaliin, niin kärkipäätähän he hätistelevät. 15.8. Vaasassa pari sijoittui hyppyradalla toiseksi ja niinpä heille ensimmäinen H-SERT! Nyt on myös hyppyvalion arvoa varten ensimmäinen etappi saavutettu! Wau!

18.7. saatiin kuulumisia Liinulta (BH W.Milkshake), joka oli käynyt suorittamassa BH-kokeen Caritan kanssa hyväksytysti! Niinpä Liinulle tunnus BH nimen eteen! Aika hienoa! :o)

Pari kasvattiani on käynyt myös luonnetestissä. Molemmille sellainen tulos, jota osasi odottaa. Jäynä (W. MacGyver) testattiin 28.8. ja sille loppupisteet -16 ja laukausarka eli hylätty. Ei yllätys, sillä tiedossa oli, että Jäynä on erittäin vilkas (-1a häiritsevän vilkas) ja pehmeä (-2), joten sen lisäksi miinusta tuli myös mm. hermorakenteesta ja paukuista. Ei mikään helppo koira, mutta Merjalle iso kiitos, että jaksaa sähköjäniksen kanssa elää. :o)

Hyvin toisenlainen tulos tuli sitten Rapelle (BH TK2 W. Locke), joka on nykyään agilitykaverinsa Rosa Jokisen omistuksessa. Rapelle loppusummaksi tuli komeat +203 pistettä ja laukausvarma. Ja juu, se on aivan erilainen kuin Jäynä, mutta näissä pentueissa on luonteiden osalta hyvin selkeä ero. Hippu&Saku pennut ovat paljon rauhallisempia kuin Neppu&Space-yhdistelmän sähikäiset. :o)