Hurautettiin jälleen kerran treenikeikka Tiian oppiin. Minun ja Qiiran rata käsitti tällä kerralla 28 estettä ja oli melkoisen virtaavaa viipotusta eli kovasti sai pariin kertaan laittaa töppöstä toisen eteen. Qiira rrrrakastaa tuota hallia ja sen tekonurmipohjaa ja se näkyy kyllä ötökän menossa. Kiihtyy vauhdissaan nollasta sataan supernopeasti, hyppää hyvin ja motivoituu pelkistä esteistä. Tuo näkyy sitten kontaktien namilätkällä eli kirjaimellisesti juoksee ne ohi suu auki ja nakkipalat leviää sinne sun tänne. Kokeiltiin sitten kisuruokaa ja johan stoppasi! Yksi keinun suoritus oli vallan hauska eli oli jo ponkaisemassa ilmaan, kun huomasi namit ja tipahti lätkälle herkuttelemaan. Katsotaan. ;o)  Muuten Qiira oli koko treenin hyvin kuulolla ja kesti nyt jopa vedätyksen todella hienosti. Hieno koira!

Muiden vuorolla otin myös seuraneitinä mukana olleen Noidan ensimmäistä kertaa "treenaamaan" halliin. Koipi-Koikkeli sai surffailla kolmella hypyllä - tai siis siivekkeillä - ja välissä kerettiin kipitellä myös paria putkea. Noiden lisäksi otettiin myös rengasta ja pari kertaa keppien ekaa väliä. Hypyillä Noi oli ihan pro eli osaa "kierrä"-käskyllä hakea esteen takaa ja "hop"-käskyllä irtoaa hypylle ja lukee minun ohjausta tosi hienosti. Selkeä luonnonlahjakkuus! Ja mikä upeinta, härveli keskittyi ihan 10:llä!! Vaikka radalla viipotti melkoisen rähinän saattelemana toinen koira, niin se ei haitannut Noidan menoa ollenkaan. Wau, en olisi ihan heti tuosta härvelistä uskonut. ;oP

Lauantaina suunnataan sitten Qiiran ja Noidan kanssa Tornioon kisaamaan. Ruskarallissa olisi ohjelmassa kaikkiaan kuusi starttia ja mikä parasta, tekonurmella. :oP Tosin tuolla seassa on hiekkaa treenihallin kumipurun sijaan, mutta suht luottavaisin mielin ollaan lähdössä. Josko pomppu jälleen löytyisi ja saadaan fiilistellä. Kontaktit meillä kusee nyt pahasti, joten nollia ei edes havitella, mutta josko se flow... :o)