Kuuden startin kisaviikonloppu edessä eli suunta kohden Tornion Ruskarallia. Matkaa rapiat 300 km, mutta onneksi 3-luokat vasta iltapäivällä, niin lähtö oikein mukavasti vasta yhdeksän aikoihin. Tosin loppupelissä meinasi sitten tulla jo kiirus, kun lähtöä piti ottaa useamman kerran uudelleen - dementikko unohtelee - ja kun Oulun ja Tornion välille oli sitten osunut muutama muukin autoilija... Meinasi jo alkaa hirvittämään, kun jono eteni 7-kymppiä rekkojen seassa ja vastaan lappaa samanverran eli ohituspaikat nollassa, mutta kerettiin kuitenkin ihan hyvin. :o)

Kisapaikka oli oikein mukava ja alustana kiva hiekkatekonurmi eli oikeinkin juostava. Tuloksellisesti lauantaipäivä Mikkilän Sarin radoilla oli hyvin tasainen eli 3 x HYL. :o) Putkien väärät päät koituivat kohtaloksi eli pikkukoira ei - edelleenkään - lähtenyt vetoihin ja sinkosi putkiin oman päätöksensä mukaan. Viimeinen rata oli jo oikeinkin kelpoa menoa lähes loppuun, kunnes en saanut vedettyä - yllätys yllätys - tarpeeksi ja väärälle esteelle. Hypyt oli pääsääntöisesti suht ok, mutta kyllä arpomistakin näkyi, jos vähänkään hoputin liikaa... :o/ *plaah* Eli tuo peikko ja kummajainen on edelleen mukana. Nyt ei kylläkään niin pahana kuin aiemmin, mutta joka radalle osui joku hyppy, jonka ponnistusta haki enemmän. 

Yö nukuttiin sitten tutussa Savotan Sannissa Keminmaalla. Tykkään paikasta, sillä huoneet ovat ihan hyvätasoisia suihkuineen eli minulle riittää. Ja mikä parasta, ovesta pääsee suoraan ulos eli suorastaan luksusta koirien kanssa, kun ei tarvitse hiimailla pitkin hotellin käytäviä. Noita oli oikein reipas reissukaveri ja nautti täysin siemuksin, kun sai nukkua sängyssä ja nukkuikin siinä aivan koko yön! =oP Sunnuntaiaamulla käytiin normiaikaan pisulla tyttöjen kanssa ja jatkettiin tyytyväisenä unia niin, että kömmittiin aamupalalle vasta kymmenen aikoihin... Jaa'ah, milloinkahan olen viimeksi nukkunut noin pitkät yöunet? 

Tuomariksi vaihtui Pohjasen Eevaliisa ja samalla tulostasolla jatkettiin, mihin lauantaina jäätiin. ;o) HYL tuli jälleen putken väärästä päästä, mutta siihen asti rata oli vallan mainio. Toinen rata oli hyppäri ja se meillä onnistui melkein nappiin! Yhdessä kohdassa Q kääntyi väärään suuntaan ja kartturi oli hetken hukassa, mutta onneksi koira pelasti tilanteen. :o) Puhtaasti päästiin maaliin saakka eli 0-rata ja sijoituskin 2. jotain 0,3 sekkaa voittajaa jäljessä. Mutta tuo tuntuikin hyvälle! Viimeinen rata päätyi sitten HYLkyyn heti alkumetreillä, kun jäin taas ihailemaan koiran menoa putkeen sillä seurauksella, että en kerennyt ohjaamaan seuraavan paikkaan ja Qiira meni taas putkeen A-esteen sijasta. *plaah* 

Mutta tuloksista huolimatta mukavaa oli! Marraskuun lopussa on ohjelmassa Kaamosralli Kemin Junkohallissa, joten sinne siis! Majoituskin on jo varattuna valmiiksi eli seuraavaa keikkaa odotellessa!