Hui, niin se aika vaan kuluu eli meidän vaava on jo 7 kk! Tajusin samalla, että itse asiassa sillähän voi juoksukin alkaa jo ihan milloin vain! Tosin jospa se vielä saisi olla vauva muutaman kuukauden, joten toivotaan juoksua vasta jonnekin joulukuun seutuville... <3

Ajattelin kuukausi sitten ½-vuotissyntsien jälkeen, että en enää kakaraa mittaile ennen vuoden ikää, mutta kun sattui sunnuntaina puntari sopivasti kohdille Koirakeskuksella käydessä, niin pitihän sitä. Ja juuh, nyt alkaa selkeesti tulla lihasmassaa lapselle, kun painoa oli tullut kuukaudessa reipas kilo lisää eli Noi painaa nyt 16 kg. Ja kotimittauksilla säkääkin löytyi jo huimat 52½ cm, vaikka kuinka koitin taputella... ;o)

Iso rutjake, mutta niin sirpakka! Tosin ei se vaan millään näytä silmiin noin korkealta, mutta kai se on uskottava, kun usealla mittauksella sain aina saman korkeuden. Noihan liikkuu normaalisti hiukan matalana ja pää alhaalla, joten se hämää hiukan todellista korkeutta. Mitatessa nostan se kuitenkin ryhdikkäästi seisomaan ja kohotan pään normaaliin asentoon hiukan selkälinjan yläpuolelle ja taputtelen mittauksen tiukasti sään päältä. Tuon mittaamisen pieni on oppinut ja seisoo hyvin paikallaan operaation ajan eli aika tarkkana mittaani pidän. Tuolla samalla tekniikalla olen mitannut muut koirani ja saanut samat tulokset kuin "virallisella" säkämitalla. 

Mutta niin se aika vaan kuluu...

Iloisia kisakuulumisia saimme Vaasan suunnalta eli Tarja (W.Melodie) oli kisannut alueen piirinmestaruudesta lainakartturin kera. Agiradan virheet olivat pudottaneet parin kärkikahinoista, mutta hyppäriltä hieno 0-tulos ja sijoitus 2. Joukkue kisassa pari oli tehnyt jälleen 0-tuloksen ja kun muutkin onnistuivat, niin Tarjalle Joukkue Piirinmestaruus kultaa!! Onnea onnea!