Tänä vuonna pidimme kasvattipäivät poikkeuksellisesti muualla kuin Kajaanissa. Sattumalta netissä surffatessani löysin paikan nimeltä Lomasaari Marttinen, joka sijaitsi Virroilla. Paikka oli yleinen leiri- ja majoituspaikka, mutta ajankohdasta johtuen siellä ei tungosta ollut. Majoituimme kolme erillistä huoneistoa sisältävässä hirsihuvilassa, jossa joka asuntoon kuului kaikki mukavuudet. Yhtenä päivänä vuokrasimme myös käyttöömme päärakennuksen pihassa olevan kentän agiesteineen. Esteet olivat paikallisen agilityseuran, tosin niiden kunto hiukan kummastutti... :o)

Valitettavasti syksyn säät eivät olleet yhtä mukavat kuin kesällä ja vettä muisti sadella melkein koko ajan. Siitä huolimatta pienestä paikalle päässeestä porukasta löytyi urhoollisia ja reippaita, jotka kävivät treenaamassa niin hakua kuin jälkeäkin. Kiva oli seurata aktiivisia ihmisiä koirineen. Harmittavasti vain tänä vuonna porukkamme oli aika pieni.


Kasvattipäiviemme 2010 mukana olleet. Kiitos teille kaikille ihanasta viikonlopusta!

Kostean ja hämärän sään takia valokuvaaminen jäi minulla melkein kokonaan väliin. Sunnuntaina nappasin jokaisesta paikalla olleesta koirasta - paitsi omista ;o) - kuvat ja ne löytyy täältä

Tulevalle vuodelle en ole enää kasvattipäivien pitämistä suunnitellut. Yhteisen - kaikille sopivan - viikonlopun löytäminen vaan on niin vaikeaa. Katsotaan, jos seuraavan kerran tavattaisiin sitten vuonna 2012...


Neppu, jonka Naperot olivat mukavan runsaslukuisina paikalla.

Niin ja täältä leiriltä mukaamme lähti Elmo-poju hoitoon joksikin aikaa. Millan koulun asuntolaan ei saanutkaan koiria viedä, joten poitsu on meillä viihtymässä sen aikaa, että Milla saa asuntoasiat siihen tilaan, että voi ottaa koiran mukaansa.