Kisareissulle Nepun sekä seuraneiti Noidan kanssa ja kohteena Peltokosken maneesi Oulun suunnalla eli KAS:n kisat. Seuraneiti tosin jäi kisojen ajaksi kasvattajan luo hoitoon juoksussaan, niin ei ollut kisapaikalla levittämässä hajujaan. ;o) Minnalla kun oli myös Irkku juoksussa, niin siellähän sai pikkuneiti äippäkoiran kanssa ihmetellä maailman menoa.

Viikonlopun aikaan kirmasimme Nepun kanssa kaikkiaan neljä rataa ja eipä niistäkään jäänyt juuri jälkipolville kehuttavaa. Eli kovin loistokkaasti ei meidän kisaura ole vielä kolmosissa alkanut. =o) Tuomarina ollut Jari Tienhaara oli tällä kerralla kovin tykästynyt takaakiertoihin, kieputuksiin sekä välistävetoihin. Kovasti sai radoilla ohjata ja totesinkin, että ne olisivat sopineet Qiiralle kuin nenä päähän! Toisin kuin Nepulle, joka ei kovin notkeasti käänny noihin ahtaisiin pyörityksiin... ;oP Valitettavasti minulla ei ole videoita, saatikka piirroksia radoista ja enää en kyllä muista tarkkaan niiden profiileja. Katsotaan, jos jostain ne löydän ja saan jonkinlaiset kuvat aikaiseksi, niin lisään myöhemmin. :o)

Lauantain eka rata meni häneksi, kun tein sen virheen, että Nepun startatessa ihan alussa annoin sen tuttavalle pideltäväksi rataantutustumisen ajaksi. Tästä seurasi sitten se, että Neppu huusi kuin palosireeni jossain maneesin ulkopuolla - juu, se kuului ja KOVAA sisälle - ja keräsi sellaiset kierrokset, etten saanut sitä enää hyppysiin ennen rataa. *huoh* Ja kun tämä rata alkoi mukavalla suoralla, jonka päässä piti tehdä tiukka välistäveto, niin enhän minä sinne ennättänyt, kun sukkula ampui radalle kuin viitapiru ja HYL... =oP Toinen rata oli hyppäri ja se meni itseasiassa ihan kivasti, kunnes erehdyin "kuuntelemaan" kuuluttajaa kesken radan, joka kertoi meidän saaneen hylyn! Ohjaukseni lopahti ja aloin miettimään, että kuinka mie nyt näin pahasti opettelin radan väärin, kun eihän meillä ole tietääkseni tullut kuin yksi rima alas?? Tämän seurauksena en ohjannut muuria, josta palikat alas ja köpöteltiin maaliin. Silloin kuuluttaja korjaa: "Juu, ei näitä hylättykään, kun radalta tuli vain vitonen." Silloin meinasi hiukan kiukuttaa eli siis VAIN ne muurin palikat, kun lopetin ohjauksen, mutta onneksi tulos olikin lopuksi sen riman kanssa 10 vp. Juu juu, ei pitäisi kuunnella selostusta, mutta minkäs teit, kun kuului niin selkeästi. :o)

Kaiman luona nukuttujen makoisten yöunien jälkeen jatkettiin Neppusen kanssa sunnuntaina kisaamista. Tämä päivä meni tuloksellisesti vielä heikommin kuin edellinen. Päivän ekalta radalta otettiin HYL heti toisen esteen jälkeen. Toisena oli nimittäin keinu ja Neppu teki taas niiiin vauhdikkaan lentokeinun, että lopettiin suosiolla siihen! Ei siis päässyt koissuli kaahottamaan pidemmälle, sillä kyseessä oli puhdasta possuilua. Tosin en tiedä vaikuttiko tilanteeseen se, että juuri ennen meidän vuoroa Nepun päälle hyökkäsi belggari ja se oli kovin levoton ja hermostunut lähdössä... :o/ Toisella radalla epäonnistuin itse pahasti eli tyrin taas putkeen ohjauksen ja työnsin itse koiran väärään päähän ja jälleen HYL. Tuota rataa jatkettiin kuitenkin ihan hyvällä sykkeellä ja loppujen lopuksi olin rataan ihan tyytyväinen hylystä huolimatta. 

Eli sellaiset kisat ne... Okei, oli siellä joukossa hyviäkin pätkiä ja viikon päästä lähdetään yrittämään uudelleen! Loppujen lopuksi Nepun kanssa vaan on niin mukava kisata - tuloksista huolimatta - kun se nauttiin niiiin koko olemuksellaan! Sille ei vaan voi olla kiukkuinen... ;oP