Oulun kisareissulta jäimme sitten vielä yökylään Minnalle maanantaiksi, jolloin Noidalle oli varattu terppatarkki Akuutista. Viralliset luustokuvat eli kamalan hirveän jännittävä päivä. Pitkään mietin, että kuvautanko Noidan vasta myöhemmin, kun se on tuollainen iso rotjake, mutta tulimme siihen tulokseen, että jos se on terve, niin se on terve ja jos on sökö, niin sitten se on sökö. Ja ikää on nyt 14 kk eli kuvien jälkeen tiedetään missä mennään ja voidaan hyvillä mielin aloittaa agin alkeiskurssi. =o) 

Pikkuneiti maalaistollukka käytäytyi kaupungin vilinässä oikein nätisti ja odotteli kiltisti vuoroaan ELL-aseman odotustilassa muiden "potilaiden" kanssa. Toimenpidehuoneen pöydällä neiti seisoi kuin viilipytty ja sydän jumputti tasaisen rauhallisesti eli ei paljon stressannut tilanteesta tai paikasta. =o) Polvet tutkittiin käsin ja siellä ei mitään eli terveet 0/0. Silmien tarkin jätin vielä syksyyn eli ne ennätetään kyllä sitten katsoa, kun Kaisa tulee käymään Kajaanissa. Rauhoituspiikki kankkuun ja unta odottamaan.

Luustosta kuvattiin kyynärät ja lonkat. Olkapäitä ei enää kuvattu, koska ne on kertaalleen kaiken varalta viime vuoden lopulla olleen ontumisen takia kuvattu ja olivat silloin vallan priimaa eli ontuminen johtui ihan muusta. :o) Nyt kyynärpäät olivat kuvanneen ELL:n mielestä puhtaat eli niissä ei mitään. Lonkat olivat myös hänen mielestä siistit, mutta lonkkamalja hiukan matala ja hiukan löysyyttä, jonka takia putoavat A:sta B:hen. Epäili kyllä, että jos SKL:n arvioija on OIKEIN tiukka ja katsoo, että lonkkaluun keskipiste ei pysy maljan sisäpuolella, niin voi pudottaa tuloksen C:kin... Mitään ylimääräistä muuta siellä ei kuitenkaan suurennoksissakaan näkynyt, joten jäädään sitten odottamaan virallista tulosta. Tulipa sieltä sitten mitä tahansa, niin kyllä niillä luilla voidaan joka tapauksessa täysillä mennä ja harrastaa. :o)

Alla vielä kuva, joka ei ole ihan tarkka, kun jotenkin onnistuin sen pienentäessä saamaan tuollaiseksi. Tajusin pyytää kuvaa itselle ihan viime hetkellä, joten tämän antoi yksi pieneläinhoitajista eli ihan 100-varma en ole, että onko nyt tämä juuri se liittoon mennyt kuva. =oD


Noidan lonkat.