Hippu-mummelin kevään toinen näyttely ja vaikka maksamaan jouduttiin ihan täysi hinta, niin mentiin ihan sen takia, että kun oli niin lähellä... ;oP Meille kun on harvinaista herkkua se, että näyttelyyn matkaa tulee huimat 45 km. Mukaan lähti myös Neppu ja Tiina sekä Miina turisteilemaan shelttikehälle. Tuomarina bortsuilla oli Irina Poletaeva, joka ei niitä ihan löysimpiä tuomareita ole. Niin ja ei tämänkään näyttelyn bc-määrä kovin huima ollut, kun meidän likkojen lisäksi kehässä oli vain kaksi muuta koiraa. =oD

Ja tiukkana oli tuomari nytkin. Valiossa esiintyneelle Nepulle ei tädiltä irronnut kuin "sileä" ERI1. eli ei SA:ta. Viimeisenä kehään hipsutteli sitten mummelimme, jolla nyt oli päällä uusi sievä mekko. Ilmeisesti Hippu oli tuomarin mieleen, sillä meille ojennettiin ainoina punaisen nauhan lisäksi myös sitä vaaleanpunaista eli Hippu oli ERI1. SA PN1 ROP ja ROP-veteraani. =o) Hieno muori! 

Arvostelu:
"10 years old. Excellent type and condition of age. Correct head, a bit light eyes. Correct dentition. Typical outline, especially in movements. Excellent angulations. Still in good condition."

Sitten odoteltiinkin ryhmäkehiä jokunen hetki, kun tyypillisesti pari pystykorvakehää oli myöhässä ja paljon. Onneksi kuitenkin sää suosi sen verran, että mitään ei satanut ja aurinko paisteli, mutta tuuli oli jäätävän kylmä. :o( Onneksi otin toppatakin varuiksi mukaan, sillä se oli todella tarpeeseen! Ryhmät alkoivat mukavasti 1-ryhmällä, jonka otti Jaana Hartus. Ja jälleen kerran Jaana piti Hipusta, sillä ensin meidät poimittiin jatkoon ja olimme kehässä vielä sittenkin, kun jäljellä oli vain neljä koiraa. Mukavasti siis mummelille loppupelissä sijoitus RYP4! Hienoa! Veteraanikehässä kävimme sitten hilputtelemassa näytillä eli rotutuomarimme ei nostanut Hippua enää tämän ryhmän sijoittujien joukkoon. 


Hippu ravaamassa kohden RYP4 sijoitusta. (c) Miina Lukkari

Mutta kaikkiaan kylmyydestä huolimatta kiva päivä ja ei mennyt hukkaan. ;o)