Pääsiäisen huonoista kisakokemuksista huolimatta suunnattiin jälleen tositoimiin kohden Varkautta. Mukana sama vanha kööri eli Rumiksen puoti matkasi Cärryn vetokoukun hinauksessa ja kisakumppanimme Neppu, Prii ja Udo matkasivat takahäkissä sulassa sovussa. Mukava oli kisailla kauniissa, vaikkakin mukavan vilpoisessa auringonpaisteessa.

Kaksi ekaa rataa tuomaroi Hannikaisen Elina ja rataprofiilit olivat oikein mukavia. Eka rata oli hyppäri ja meno muuten oikein livakkaa, mutta pari rimaa kilahti harmittavasti alas eli tulokseksi saimme 10 vp. Haastetta tällä radalla tuotti pujon 90 asteen avokulma, johon tultiin vauhdilla pituudelta ja vielä vieressä vaanivan putken ohi. Rohkeesti piti koira irrottaa ja sännätä matkaan, jotta kerkesi sen pujoon tyrkkämään. :o) Agiradoilla, joista toisen tuomaroi Tuomo Pajari, meidän ongelmaksi koitui keinu... :o( Neppu ei vaan ko. esteestä tykkää ja molemilla radoilla loikkaa törkeesti sivuun. Ja kun jo tästä tulee pelkästään 10 vp, niin otin molemmat uusiksi ja pois. Eli muilta radoilta tulokseksi 2xHYL. Mutta vaikka tulokset ei taaskaan päätä huimannut, niin oli mukana kuitenkin ihan hyvääkin pätkää. 

Iloisempia tuloskuulumisia saimme Vaasasta eli Tarjalle (W. Melodie) ja Annalle omista kotikisoista nätti 0-rata. Onnea onnea tytöille!