Sillä aikaa kun meidän nuoriso loistaa muissa lajeissa, niin me jatkettiin mummokoiran kanssa misseilyä. Tällä kerralla suuntana oli Joensuun ryhmänäyttely. Matkaseuraksi otin kyytiin vielä Johannan Domin (McSanikan After Me), kun hänelle sattuikin työvuoro. Kiltisti iso poika meidän mukana reissasi ja käyttäytyi oikein hienosti.  

Joensuussa kehään asteli kaikkiaan 8 bordercollieta ja tuomarina oli Reijo Tuovinen, joka on aina meidän Hipusta tykänny. ;o) Ensin kaksikosta kehään pääsi Domi ja esiintyi kyllä todella hienosti! Hienon arvostelun poika sai ja tuloksen ERI1., mutta ei irronnut SA:ta, kun kuulemma korvat ei oikein olleet tuomarin mieleen... Pöh, Domilla on ihan hienot luppanat! ;o)

Pian olikin sitten Hipun vuoro ja sen seurana kehään tuli myös toinen veteraaninarttu. Näistä Hipulle ERI1. SA ROP-vet  ja PN-luokkaan nuortenluokan voittajan kanssa. Jälleen mummokoira päihitti nuorempansa ja oli PN1. Rotunsa parhaan valinnassa vastassa oli sama junnu-uros kuin Varkaudessa ja jälleen järjestys oli sama eli Hippu ROP! Mummukalle jo kolmas ROP-voitto putkeen, hieno Hippu!

Arvostelu:
"Ryhdikäs, hyväluustoinen narttu. Hyvä pää, kaunis ilme. Hyvä, tilava runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Erinomaiset liikkeet."

Jälleen iltapäivän puolella oltiin ja keli ihan kiva, joten jäin odottamaan myös ryhmäkehät. 1-ryhmän arvosteli Reijo Tuovinen ja niin vain kävi, että Hilippa poimittiin isosta porukasta jatkoon neljän parhaan joukkoon ja loppupelissä nousimme sen parhaaseen sijoitukseen eli upeasti RYP2!!! Melkein heti pääsimmekin sitten kehään toisen kerran, kun veteraanit pääsivät näytille. Myös näitä kehässä oli mukavan paljon ja tuomarina oli Jaana Hartus, jolta on aika usein Hipulle veteraanisijoitus irronnut... ;o) Ja ei tarvinnut pettyä nytkään, sillä Hippu oli lopulta koko näyttelyn kaunein eli BIS1-veteraani!!! Tulihan se täyspotti mummukalle kerrankin eli olipa makoisaa. Ei siis jääty turhaan odottelemaan . 

Ja tietty kerrankin, kun meille "ropisee" ryhmäsijoituksia, niin näyttelyssä ei ollut yhtään valokuvaajaa paikalla. :o/ Alla sitten kotona napattu kuva mummusta palkintoineen. =o)

 
Hippu ja Joensuun palkinnot.