Sillä aikaa, kun meidän nuoriso edusti agin SM-kisoissa, edusti niiden mummo jälleen näytelmäkehässä. :o) Tällä kerralla suuntasimme Haukiputaan ryhmänäyttelyyn ja matkaseuraksi saimme Tiinan, vaikka hänellä ei ollut edes koiraa kehässä. :o) Näyttelyssä meillä oli uusi tuomarituttavuus Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, joka arvosteli bordercolliet ensimmäisen kerran. Kehään oli ilmoitettu 10 koiraa, joista yksi jätti saapumatta. 

Juuri ennen meidän vuoroa ropsautti taivaalta vettä niin, että nurmikko meni märäksi ja siitähän tuo meidän missi ei tykkää. Rouva kun on sitä mieltä, että ei voi kunnolla juosta, kun tassut kastuu... Kummasti ne rapakota ja vesi ei vaan muualla haittaa, mutta missi on missi! =oDD No, samalla linjalla jatkoi tämäkin tuomari siitä huolimatta, että Hipun liike ei ollut ihan parhaimmillaan eli mummokoira oli jälleen ERI1. SA PN1 ROP ja ROP-vet! =o)

Hipun arvostelu:
"Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä luusto. Oikeapiirteinen pää. Hyvät korvat, isot silmäaukot. Erinomainen ylälinja, vankka runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä luuston vahvuus. Ravissa liike voisi olla pidempääkin. Kaunis karvapeite."

Sadepilvien sopivasti väistyttyä jäimme sitten odottelemaan ryhmäkehiä ja jälleen kerran ne olivat kyllä luvattoman myöhässä, kun odoteltiin yhden kehän loppumista. Tuon kehän tuomarille oli tullut odotettua enemmän koiria, mutta ei kuitenkaan liikaa. Hänet tiedetään "hitaaksi" ja kuulimme, että olikin ehdotettu rotujen vähentämistä, mutta tuomari ei ollut antanut sitä tehdä, kun kerran määrä ei ollut liian iso... Noh, sitä sitten odoteltiin! Ja hukkaan se odotus sitten meni eli läpijuoksu molemmista ryhmistä meille. ;o) Tiinalla oli kamera mukana, joten alla muutama kuva ryhmistä.


Hippu odottamassa ryhmäkehien alkamista. (c) Tiina Väisänen


Isoon kehään menossa. (c) Tiina Väisänen


Pönötystä... ;o) (c) Tiina Väisänen


Hippu 10½ vuotta. <3 Kultainen mummokoira. (c) Tiina Väisänen