Tällä(kään) kerralla meidän perheessä ei juhlittu Juhannusta, sillä se sujui jälleen koiramaisissa merkeissä. Suuntasimme nimittäin Tiinan kanssa kohden Rovaniemen KV-näyttelyä. ;o) Autossa mukana matkasivat Hipun lisäksi Armi-bulli ja turisti-Neppu. Sadetta peläten mukana oli Miinalta lainassa - kiitos! - teltta, jonka sitten pystytinkin bortsukehän laidalle sillä välin, kun Tiina odotti bullikehällä Armin kanssa. Noh, ilmeisesti sitten teltan ansiosta sitä sadetta ei tullutkaan, vaan aurinkokin paisteli. =o) Retkueestamme ensin oli kehässä Armi ja oikein nättinä olikin eli tulokseksi hienosti valionartun jälkeen PN2, SERT ja VACA.

Sitten jouduimmekin odottelemaan tovin bc-kehän alkua, mutta mikäpäs siinä teltan varjossa oli istuksia ja odotella. Tässä näyttelyssä bortsut arvosteli israelilainen -kylläkin hyvin suomea puhuva - Janiki Steinbock. Hippu tepsutteli kehään jälleen viimeisenä ja selkeästi tuomari tykästyi näkemäänsä. Niinpä mummolle jälleen ERI1. SA:n kera ja samointein ainoana veteraanina ROP-vet ruusuke käteen. Suorilta sitten jatkettiin PN-kehään kahden muun nartun perään ja niinhän siinä taas kävi, että Hippu nostettiin ensimmäiseksi PN1-sijalle. =o) Rotunsa parhaan valintaan saimme jälleen vastaan nuoren uroksen ja niinhän siinä kävi, että puna-keltainen ruusuke ojennettiin taas mummolle eli Hippu ROP. Huh huijakkaa, jo viides ROP-voitto mummolle ja tällä kerralla ihan KV-näyttelystä. Ihanhan tämä alkaa jo hengästyttää!

Arvostelu:
"Tyylikäs, erittäin hyväkuntoinen 10-vuotias narttu. Kaunis pää ja ilme. Hyvä rakenne, kaunis ylä- ja alalinja sekä häntä. Hyvin kulmautunut. Hyvä luusto. Liikkuu kauniisti."


Hippu kehässä. (c) Saara Kangasniemi


Mummeli liikkeessä. (c) Saara Kangasniemi

Vaikka kotimatka oli pitkä, mutta kun iltapäivän puolella jo oltiin, niin odotimme ryhmäkehät, vaikka kovin korkealla ei meidän odotukset olleet, sillä veteraanit arvosteli Markku Kipinä ja 1-ryhmän venäläinen Lessi Tchistiakiva. ;o) Veteraanit olivat ensin ja se meni meiltä ihan läpijuoksuksi eli Kipinä tuskin edes katsoi Hippua, vaikka mummo esiintyi ihan kivasti. Kerkesimme juuri 1-ryhmän kokoomakehään ennenkuin tuomari poistui ja hän kerkesi käydä Hipun kopeloimassa ja sille jotain supattamassa. Isoon kehään mummo sitten kipitti oikein nätisti ja yllätykseni oli suuri, kun meidät poimittiin jatkoon neljän parhaan joukkoon! Voi wautsi eli Hilipalle hieno RYP3-sijoitus Roin KV-näyttelystä! Aika hienoa eli ei matkattu tälläkään kertaa turhaan Juhannuksen viettoon Rovaniemelle! =o)


Hippu RYP-3 Rovaniemellä. (c) Showlink