Vaikka edellinen päivä olikin pitkä Rovaniemen näyttelyreissun ansiosta, niin suuntasin kuitenkin vielä sunnuntaiksi Ouluun. Tällä kerralla mukana matkasivat Noita ja Neppu eli ensimmäiselle ohjelmassa paimennusta ja toiselle agilitykisat. :o) 3-luokat kun kisasivat tutusti päivän viimeisinä, niin meillä oli aamupäivällä sopivasti aikaa käydä Noidan kanssa vähän paimentamassa Tyrtsillä.

Noidan kanssa emme tehneet mitään mullistavaa, vaan ihan perusjuttuja. Katraan taakse tasapainoon menoa, tolpan kiertoa - jossa minä olen niiiiiiin surkea - ja poispäin ajoon lähtöjä. Tuo jälkimmäinen alkaa mennä kivasti, kun vain itse pysyn rauhallisena ja selkeänä koiralle. Toki tätä hommaa vaikeuttaa se, että suunnat eivät ole Noidalle vielä selkeät ja varmat. Pienellä vartaloavulla se kyllä ottaa suunnan oikein, mutta pelkkä käsky ei vielä riitä. Voi voi, pitäisi ehdottomasti päästä useammin treenaamaan.

Iltapäiväksi jatkoimme sitten Virpiniemen tekonurmikentälle kisaamaan. Ja juu, ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa! :oD Kaksi rataa kirmattiin ja molemmilla kerroilla mopo karkaili käsistä jo alkumetreillä. Ei ehkä ihan skarpimmillaan oltu kumpikaan eli ei uponnu Jämsän Jarmon koukerot tällä kerralla meidän navigaattoriin! :o)) Nooh, viikolla edessä parit treenit ja sitten Kokkolaan!