Tänään ei päästy jäljestämään... :o( Tuulee niin kovaa, että puut on kaksikerroin ja vettä tulee välillä vaakatasossa, joten hiukan on liian vaativat olot treenata tuon 10½-viikkoisen kanssa. Jos kuienkin odotellaan parempia kelejä siihen hommaan.

Uhmasimme kuitenkin säätä Hipun kanssa ja kävimme ottamassa illalla tottistreenit Paavolassa. Otinpa testimielessä koemaisen tottiksen ilmoittautumiseen kaikkineen. Tosin hyppy ja A-este ei ollut ihan täydessä korkeudessa ja eteenmenossa oli palkka. Seuraaminen oli hiukan levoton - poikitti ja piippasi - eli jälleen liikaa virtaa. Henkilöryhmä hyvä, ei noteerannut ihmisiä. Istuminen ja maahanmeno ok, samoin luoksetulo. Tasamaanouto ihan ok, hiukka kaukana luovutti ja pudotti ensin, mutta nosti itse uudelleen. Hyppy ekalla melkoinen räpellys, toinen parempi. A-esteen kiersi ekalla palautuksella, toinen meni hyvin. En tiedä miksi kiersi, ei ole sitä kyllä ruukannut tehdä, kun tykkää esteestä... Eteenmeno palkalle vauhdikas.

Mainittakoon nyt ihan ääneen se, että hypyssä olen ihan tietoisesti opettanut Hipun kiertämään palautuksen. :o) Sen hyppytekniikka on p**stä ja se on kuitenkin niin pieni, että metrinen hyppy on sille vaikea, varsinkin isohkon kapulan kanssa. Hippu on PK-touhut aloittanut niin myöhään, että sen kanssa tavoitteena ei ole kisata muuta kuin alokasluokassa. Päätin siis, että riittää, kun se hyppää mennessä ja tekee noudon eli en ala junnaamaan sen kanssa enää hyppyä sen enempää. Tällöin kuitenkin suoritamme 2/3 liikkeestä ja siitä irtoaa jokunen piste. Tietoinen pistemenetys siis. :o)

Mutta kaikkiaan ihan hyvä treeni Hilipalle. Qiira sai myös käydä kentällä leikkimässä mötköllä ja samalla sitten moikattiin Rape-velkkupoikaa. :o) Kotona otettiin sitten sisällä jälleen sivu-treeniä ja maahanmenoja. Meinaa vaan olla tuollakin kaverilla tuota virtasta aikalailla... Mutta parempi näin kuin se, että asenne jo nyt olisi tyyliin EVVK... =oD