Ensin kuitenkin Qiipan kotipiha-agit. :o) Eli heti töiden jälkeen kannettiin taas puolet pujottelusta kuistilta pihalle. Kuudella kepillä toistoja ja mentiin jo kaikki kuusi keppiä suht sujuvasti! =o) Toki paljon pitää vielä kädellä auttaa, mutta selkeästi on jo hiffannut idean. Lisäksi ottettiin puomia, jossa taas alkuun tökki eli ei meinannut lähteä kiipeämään ja pyrki kontaktin ohi ylemmäs... :o/ Sitten aloin miettimään, että kotiesteessä on valkoiset kontaktipinnat ja alla oleva maa on myös valkoinen eli josko se ei kunnolla hahmota niitä? Siispä kontakteille "peitot" ja jopas alkoi lyyti kirjoittamaan! Hienosti meni sen jälkeen ja nyt myös laskukontaktit onnistui hyvin. Jep, olipas hyvä huomio! =o) 

Illalla sitten hallille pikaisesti tokoilemaan. Qiippa sai taas aloittaa seuraamisella. Nyt oli jälleen ihan mukavaa menoa ja typy topakkana. ;oP Käännöksiä otettiin molempiin suuntiin ja niissä naksuttelin heti hyvästä kontaktista. Muutama luoksetulo ja tuas meinaa kääntyä eteen vinoon... *huoh* On se kumma, miten hankalaa tuo suorassa istuminen on. Lähellä kyllä on, mutta vinossa. No, koetetaan petrata tuota. Jättävistä otin vain maahanmenoa ja ekalla tarvitsi kaksi käskyä. Pari toistoa vielä perään ja meni ihan ok. Paikkamakuussa makoili nyt ihan hyvin ja ihan lopussa nousi vain kerran istumaan, josta meni heti käskyllä takaisin. Tuota on treenattava vielä toooosi paljon, että saadaan varmaksi.

Hippu pääsi myös hiukan touhuamaan. Seuraamista nyt vain vähän ja kerran liikkeestä maahanmeno, joka oli jälleen bueno! Sitten seisomisia ja loppuasennon hiomista. Nyt tein niin, että laitoin pysäytyskäskyn jälkeen Hipun eteen narulelun, jolle vapautin ensin heti, kun olin ennättänyt ekan kerran sivulle. Sitten muutamia toistoja ja lopulta niin, että kävin takana ja lähdin palaamaan sivulle, josta sitten vapautus. Tämä näytti toimivan! Jes! Luoksetulon otin pari kertaa pysäyttäen ja heitin lelun palkaksi stopista. Sitten myös suoria, vauhdikkaista tuloja. Noudot suht ok. Kakeissa saatiin nyt ekalla ylösnousuja ja sain matkankin jo melko pitkäksi. =o) Jospa se siitä pikkurouvan kanssa.

Nyt alan olla aika vakuuttunut, että Hippu käy AVO-luokassa jo ensi kuussa, mutta Qiipalla taitaa debyytti vielä siirtyä. ;o) On siinä kuitenkin vielä niin paljon hiomista!