Lämpimästä kelistä huolimatta suuntasin Q:n kanssa Paavolaan testaamaan kerhon uuden pujottelu ennen torstain kisoja. Meillä kun ei ennätä olla treenivuoroa ennen sitä. ;o) Tosin illalla menen vetämään ryhmän ja otan varulta likan mukaan eli josko sekin saisi vielä kirmata ratapätkää... Kerhomme pujo meni tosiaankin uusiksi, sillä vanhassa 60 cm:n keppiväli on mitattu kepin keskeltä kepin keskelle ja nyt uusien sääntöjen mukaan nimenomaan sen "vapaan välin" tulee olla 60 cm. Samalla kepit sitten hiukan paksunenivat eli entiset taitaa 38 mm ja nyt nämä uudet 45 mm. Melko "tukit", mutta ilokseni Q:n suoritukseen ei vaikutusta eli ihan yhtä vauhdikkaasti paineli kuin ennenkin. :o)

Otin keppien lisäksi kentälle myös muutaman hypyn ja niillä eri kuvioita. Lisäksi otin kurin lähtöihin ja pari kertaa jouduin palauttamaan aika tiukasti takasin. *ärrr* Sitten näyttikin, että uskoi viimeinkin mitä tuossa alussa siltä haluan. Välillä vapautin pysymisestä nakkaamalla lelun ja välillä otettiin yksi este ja välillä palasin takaisin. Sievästi pysyi sen jälkeen, mutta katsotaan taas seuraavalla kerralla... ;o) Alla kuva kieputuksista.

1249987311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuviossa A menin valmiiksi kakkoshypyn siivekkeen taakse (itse asiassa tuo nro 5 on juuri siinä kohden). Siitä kutsuen koira oikeaan käteen ja sylistä vaan kiepautus kepeille - onnistui joka kerta tosi hyvin! Kepeiltä vastakkaisella kädellä heitto "kierrä" ja puolivalssilla taas oikeaan käteen ja uusi "kierrä" hypylle 5. Hienosti meni tämä kuvio eli ei ongelmaa. Muutamia toistoja ja väliin sai palkan jo heti käteen tulemisesta hypyn 2 jälkeen.

Kuviossa B jäin ensimmäisten hyppyjen väliin. Siitä "kierrä" hypylle 2 ja peruuttaen uusi "kierrä" seuraavalle hypylle. Sen jälkeen koira oikeaan käteen ja heitto kepeille ja tuon kulman Qiira osaa kyllä hyvin, kun vaan etenee keskittyneesti eikä kaahota. Keppien jälkeen kierrätin Q:n ulkokautta hypylle 5 ja sylissä heitto viimeiselle hypylle ja pallo lensi palkaksi. Vitsit! Se osaa noi kiertämiset sairaan hyvin, kun maltan vaan näyttää ne selkeästi. ;o)

Viimeinen kuvio C oli myös kiva. Alussa menin vastaanottamaan toisen hypyn taakse. Tämä onnistui nyt hyvin, kun kakara uskoi ja pysyi lähdöt niin hyvin. :o) Kakkoselta siis koiruli oikeaan käteen, josta "kierrä" kolmoselle ja sieltä sylistä vipaten seuraavalle hypylle ja suoraan käskytys kepeille. Jipii!! Haki aivan loistavasti pujon aloituksen myös muutamilla toistoilla eli ei ollut onnenkantamoinen... :oP Lopun hypyt meni myös hienosti, vaikka hipsuttelin itse pujon vierellä ja vippasin vaan kädellä hypylle 7. Pieni oli hyvä!

Olipas kivat ja onnistuneet treenit ihan parilla esteellä. Qiira on kyllä tosi noheva ja näppärä, kun saatiin nuo lähdöt pysymään. On jotenkin niin paljon paremmin kuulolla heti alusta alkaen. Nyt pitää vaan jatkaa tuota tiukkaa linjaa eli varastamista ei sallita enää yhtään treeneissä ja myös kotipihassa sama kuri. Myönnän, että tilannetta ei ole auttanut yhtään se, että koipihassa tehdään koko ajan lentäviä lähtöjä ja saa liukua... :o/ Omaa tyhmyyttä, mutta eiköhän ongelma tuosta selviä, kun olen nyt johdonmukaisempi ja siten reilumpi Qiiralle. :o)