Olipas näytelmäviikonloppu meidän Hippu-mummolla! =o) Lauantaina aloitettiin "kotikisoista" eli huimat 11 km näyttelypaikalle Pallohallille. Tällä kertaa bortsuja olikin mukavasti ilmoitettuna tuomari Jaana Hartukselle eli kaikkiaan 16 koiraa saapui kehään. Hippu esiintyi jälleen oikein reippaasti ja "rennon letkeästi" kivuten tällä kerralla PN-luokassa kolmanneksi. Tämän jälkeen "kisasimme" sitten veteraanien voitosta urosvetskun kanssa ja muutaman juoksukierroksen jälkeen ROP-veteraanin ruusuke ojennettiin meille. =oD Lisäksi olimme mukana Pikkupaimenen kasvattajaluokassa, joka sai KP:n ollen ROP-kasvattajaluokka.

Pitkän odottelun jälkeen pääsimme sitten viimeinkin ryhmiin juoksemaan. Tämä kyllä kestikin kauan eli suurin osa kehistä oli myöhässä ja ryhmät taisivat alkaa vasta puoli viideltä. Mutta ei mennyt meidän odottelu taaskaan hukkaan! Hippu nousi rotutuomarimme arvostelemassa veteraanikehässä jälleen sijoitukseen ja tällä kerralla paransimme sijoitusta edellisestä pykälällä eli nyt BIS3-veteraani! Huisaa! Vetskukehästä kipaisimme suoraan kasvattajakehään ja myös siellä meidän ohjattiin BIS3-sijoitukseen! Jälleen huisaa! =oDD

Tässä Hipun Jaana Hartukselta saama arvostelu lauantailta:
"Erinomaista tyyppiä oleva, tasapainoisesti rakentunut, erinomaisessa kunnossa esiintyvä veteraani. Tasapainoinen luusto. Hyvä pää, pyöreähköt silmät. Tehokkaat, vaivattomat liikeet."

Hyvin nukuttujen yöunien jälkeen suuntasimme sitten Miinan ja shelttijunnujen kanssa jatkamaan misseilyä Outokumpuun. Nyt tuomarina oli minulle aivan uusi tuttavuus Pirjo Aaltonen. Hän piti kehässä tiukkaa linjaa ja lopulta ERI:llä palkittiin vain Hippu ja lauantainen "kilpakumppanimme" veteraaniuros. =o) Nämä meidän vetskut siis päihitti nuorempansa. Niinpä ROP-kehästä tuli samalla ROP-veteraanikehä ja jälleen juostiin pari kiekkaa. Ja jälleen Hippunen veti pidemmän korren eli tuloksena ROP ja ROP-veteraani! Wow meidän mummelia! =oD

Jälleen siis odottelemaan ryhmäkehiä ja samalla kannustamaan Miinan junnuja, joille molemmille päivän saaliina VARASERTit. Onnea Miina kauniista "kaksosista". :o) Pian shelttikehän päättymisen jälkeen alkoivatkin ryhmät ja tällä kerralla olimme itse asiassa jo kotimatkalla siihen aikaan, kun edellisen päivän ryhmiä vielä odoteltiin... ;o) Jotta viikonlopulta ei tulisi aivan makiaa mahan täydeltä, niin molemmissa ryhmissä kävimme tekemässä Hilipan kanssa vauhdikkaat läpijuoksut. 1-ryhmän arvostellut Elena Ruskovaara keräsi jatkoon nipun "omia" rotujaan ja veteraaneissa arvostellut Tanya Ahlman-Stockmari ei tainnut meitä edes huomata... ;o)

Hipun Pirjo Aaltoselta saama arvostelu:
"Selvän sukupuolileiman omaava mittasuhteiltaan kaunis , hyvin rakentunut narttu, jolla kokoon sopiva luuston vahvuus. Hyvät tiiviit käpälät. Hyvät korvat. Hyvä vahva kuono-osa, hieman pyöreät silmät. Liikkuu hyvällä askelpituudella, pää alhaalla ravaten. Hieman ahtaat takaliikkeet."

Että siinähän sitä misseilyä yhdelle viikonlopulle ja turnee jatkuu viikon kuluttua Vaasassa. =o) Niin, onko tässä järkeä vai ei? Monen mielestä ei, mutta me nyt missilöidään, kun tuo Hilippa taitaa olla meidän perheen viimeinen näytelmätähti... ;o)