Käytiinpäs Qirppanan kanssa jälleen ihmettelemässä Paavolan tokotouhuja. Hippu ei päässyt kentälle, sillä pikkurouva aloitti eilen juoksun! Juuri, kun kerkesin päivittää kotisivuille manailujani, kun ei ole vielä aloittanut, niin sitten illan "pepputarkastus" osoitti, että väärässä olin. No, nyt jää Hilipalla Oulun agikisat väliin ja Roin hakukokeesta vapautuu sitten jollekin muulle paikka eli joudumme perumaan senkin. Tuo kun vuotaa koko kolme viikkoa ihan reilusti, niin suotta lähdetään yli 300 km päähän kokeilemaan, että sattuuko siihen paperiin jäämään jälkeä vai ei... :oP

Mutta Qiira pääsi sitten treenailemaan taas ihan perusjuttuja. Seuraamista hihnassa ja myös hiukan ilman hihnaa. Perusasentoja ja tiiviisti eteen istumisia luoksetuloa ajatellen. Jos siis tuon saisi jo alusta alkaen lähemmäksi kuin äippäkoiran... Lisäksi ihan lyhyitä paikalla makoiluharjoituksia lähinnä niin, että malttaa maata minun vieressä ilman vieteri-efektiä... Ja tietty kovasti myös leikittiin, kun leikkihän se on lapsen työtä!

Kamerakin oli mukana ja Tiina suostui napsimaan kuvia meidän touhuista! Alla siis muutamia otoksia. Uusia otetaan joskus paremmalla ajalla ja säilötään ne sitten kuvapankkiin jemmaan. Kiitos, Tiina!

891777.jpg
Aloitetaan topakalla perusasennolla ja ensin kontakti, jotta koiruli on touhussa mukana!

891776.jpg
Qiiran topakkaa seuraamista.

891769.jpg
Välillä saa retuuttaa lelua, kun on oikein reipas. Taistelutahtoa tuossa naperossa on oikein mukavasti. ;o)

891773.jpg
Maahan! Reipas Qirppana!

891924.jpg
Tiivis eteenistuminen. Tuollaisena kun saan sen säilymään, niin hyvä tulee. ;oP

891774.jpg
Pikkusen lisää seuraamista ja...

891771.jpg
...ja oma narupallo palkaksi!

Loppuun sitten vielä vertailun vuoksi kuva Qiiran suuresta Idolista eli sissopuoli Nepusta reilun kahden vuoden takaa. Kuvassa Neppusella on kolmisen viikkoa vähemmän ikää kuin Qiiralla nyt. Kyllä niissä jotain samaa on? Sanokaa, että on, niin ehkä meillä on vielä toivoa tuon Qirpun kanssa! =o)

891794.jpg