"Paaljon Onnea Vaan! Paaljon Onnea Vaan! Paaljon Onnea Nepun Naperot, Paljon Onnea vaan!!" *hyvin epävireisellä äänellä hoilattuna* Elikkäs meidän Naperot täyttää tänään huimat 2 vuotta!  Paljon Onnea tytöt Step, Lara, Liinu ja Tarja sekä pojat Morrison, Jäynä, Elmo ja Neo. @-->---

Niin se on vaan taas vuosi vierähtänyt ja nyt voinen todeta, että meidän kaikki kasvatit on jo aikuisia. Seuraavia kasvatteja ei taida enää tulla eli mahdollisesti W-jengi on nyt sitten tässä. Aika näyttää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta tältä pohjalta jatketaan. Iloitsemme jatkossakin Ipanoiden, Hippuloiden, Hunnien ja Naperoiden edesottamuksista ja jaamme myös ne surutkin.

Täällä kotona Potilas Saarinen voi mainiosti. Haava on parantunut superhienosti ja omasta mielestään Q olisi jo vallan terve. :o) Jarruttelen kuitenkin menoa vielä melkoisen rankasti, sillä en halua tästä laikkauksesta edelliskerran toisintoa. Edellinen leikattu narttuni oli Inkkis ja sillähän kaikesta varjelusta huolimatta leikkaushaava tyräytyi. Nyt otetaan sitten vielä enemmän varmanpäälle ja pidemmälle lenkille lähdetään vasta, kun leikkauksesta on kulunut viikko ja silloinkin köpötellään edelleen hihnassa. Tuskin tuo koira tuosta pilalle menee, jos joutuu kaksi viikkoa ottamaan hiukan rauhallisemmin. Hyvin tyytyväisenähän tuo rojottaa ketarat oikosenaan soffalla ja vetää unta palloon. Mun häiritsevän vilkas bc:ni... ;o)