Niinhän siinä kävi, että en mie eilen tähän malttanut istahtaa, joten katastellaan nyt komeassa aurinkoisessa kelissä ja kipakassa pakkasessa alkanutta Uutta Vuotta. :o) Mietin eka, että jos en laittelis mitään tavoitteita koko vuodelle, vaan mennään ihan mutu-pohjalta. Mutta jos kuitenkin jotain laittais, niin ehkä sitten siellä takaraivossa olis jotain, joka potkis ja patistais liikkeelle niinä harmainakin päivinä... Ja onpahan taas vuoden lopussa aihetta kirjoitella. 

Inka ja Topo: Samaa jälleen eli vetskut täyttää keväällä 12 ja 15 vuotta. Siinä alkaa olla jo molemmilla ihan kunnioitettavat lukemat trippimittarissa ja toivotaan, että molemmille niitä kilometrejä karttuu vuoden aikana lisää. Toivotaan siis, että saadaan pitää ELL Ninan ovi kiinni eli ei tarvitsisi ylimääräisiä rivassa roikkua näiden kanssa. :o)
Hippu: Perheen kolmas veteraani, tosin tästä mummosta sitä ei ihan heti huomaa! Niin se vaan on aika kulunut... =o) Pikkurouva pääsee tulevana keväänä misseilemään sitten useammankin kerran eli kunhan uusi mekko on saatu päälle, niin käydään veteraaniluokassa pyörähtelemässä! Hilippa tykkää tuosta missihommasta, kun kaikkihan ovat tulleet vain ja ainoastaan sitä katsomaan, joten jos vaikka tuomaritkin tykkäis meidän ikinuoresta mummosta ja jokunen ROP-vet ruusuke onnistuttais saamaan...? :oP Agiliito on nyt jätetty kokonaan pois ohjelmasta, tosin kesällä pikkurouva saa varmasti liitää kotiesteillä omaksi ilokseen. Hakutreeneihin se pääsee ensi kesänä mukaan ja jos aika/tilanteet sallii, niin mielenvirkistykseksi saa kyllä ukkoja etsiä ja haukkua. Ja esineitäkin saa Qoposen kaverina haeskella. Tokon uhkasin lopettaa tuohon TK2:een, mutta luulenpa, että tätä Hilippa saa sittenkin jatkaa. Voitais ihan oikeesti kokeilla sitä VOI-luokkaa joskus loppukesällä. :o)
Sipsi: Päy-päy jatkaa äänitorvena olemista. Näytelmiä sen kanssa ei ehkä paljoakaan enää katsella, mutta agilityä voitais kisailla enemmänkin. :o) Josko vaikka tälle vuodelle saataisiin se eka 0-tulos 2-luokasta eli onnistutaan kisoissakin suuntaamaan liike vaakasuuntaan ja oikeille esteille. =oD
Qiira: Entäs sitten meidän touhutoope? Missikisoissa käydään tuossa keväällä kertaalleen Tuusniemellä ja tavoite on se yli 15 kk:n saatu H. Agility on sitten varmaankin se meidän ykköslaji. Siinä treenaillaan nyt kevättalvi ja käydään muutamat kisat ja kevätjuoksun jälkeen kesällä sitten enempikin. Tavoitteena päästä maaliin ja saada se eka 0-rata 1-luokasta. Sen korkeammalle en tavoitteita lajissa laita eli katsotaan miten syksyllä mennään. Tokossa voisi nyt olla tavoite se kisaoikeus sinne VOI-luokkaan. PK-puolella treenataan kesä hakua - jälkiä ajetaan jos ennätetään - ja jos sitten syksyllä viimeinkin saatais se BH-koe suoritettua. Paimennusta jatketaan ja katsotaan tulevan kesän aikana, että miltäs se meno alkaa näyttämään ja laitellaan niitä tavoitteita sitten sen mukaan... ;o)

Noin. Eiköhän nuo pidä meidät taas alkaneen vuoden liikkeellä? =oD Keikkakalenteriin on laiteltu alustavia rientoja toukokuulle asti. Nuo tosiaankin ihan alustavia, mutta siis suunnitelmissa. Kesällä sitten viipotetaan ympäriinsä, mutta niitä päivittelen tuonne sitten myöhemmin. Kilometrejä Cärryn mittariin karttunee vuoden aikana reippaasti, mutta eihän sitä olekkaan pihan koristeeksi hankittu. Meillä Das Auto on ajamista ja käyttöä varten. :o) Ja josko tässä sivussa akka onnistuis myös kasvattamaan kuntoaan ja tekemään "ryhtiliikkeen"... ;oD

"Vierivä kivi ei sammaloidu" - vai miten se nyt oli?