Paimennustreenien jälkeen huokaistiin ja suunnattiin sitten Minnan halliin agiliitämään. =o) Siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Qopsu oli innoissaan, kun näki esteet: "Wow! Tämähän mukava kyläpaikka on!" =o) Väsäiltiin pikkuinen ratapätkä:

2169654.jpg

Sen verran korjausta piirrokseen, että hyppy 3/13 oli hiukan lähempänä nurkkaa. Tämä meni meillä ihan mukavasti "alkukaahailujen" jälkeen. Ainoa ongelma oli juuri tuo hyppy 3/13 eli se piti ohjata tosi tarkkaan, kun meinasi suihkia siitä ohi. Kuvion 14, 15 ja 16 otin siten, että putkelta vastaan ja siitä sylikäännöksellä A:lle. Nämä pelaa Qopsulla ihan hienosti. Niin ja lisäksi meillä oli uudessa paikassa hiukan kontaktit hukassa ja niillä otettiinkin useampia toistoja. Toisena treeninä menin melkein samaa pätkää toiseen suuntaan:

2169657.jpg

Tämäkin meni ihan kivasti ja ainoa vaikeus oli oikeastaan tuo pujottelun aloitus esteenä 15. Oli pakko vain päästää koira edellä putkesta ja siitä haltuunoton jälkeen kepeille. Rumasti, mutta meni. Hypyt 6 ja 7 meni hienosti pienellä käsimerkillä ja "takaa"-käskyllä. Hieno penne ja hypyt oli loistavia! =o)

Lisäksi kävin juoksemassa rataa Minnan Alfa-kelpien kanssa. Hauska koira! ;oP Kokeilin myös Nap-bortsua, mutta se ei halunnut lähteä vieraan mukaan. ;o) Kaikkinensa oikein mukava päivä Tupoksella! Kiitos kovasti kaimalle päivän ohjelmasta - otetaan uusiksi tässä joku kerta!

ps. Paljon rapsutuksia Pikku-Kallelle! Se oli ihqu! <3 <3