Pikavisiitti kotona töiden jälkeen, koirat pihalle, pikaruokailu ja kohden Paavolaa Qiira takaloosterissa. Kerhomme tokokoe ja sinne siis järkkäämään ja tekemään ensin kehä ja hoitamaan sihteerikön hommia ennen Qiiran vuoroa. Sääkin oli oikein suosiollinen, vaikka töistä lähtiessä näytti, että alkaa pilvistymään siihen malliin, että sadettakin voisi tulla.

Poikkeavasti aloitimme tällä kerralla ylemmistä luokista ja ekana kehään menivät myös Tiina ja Neppu. Parivaljakko teki minusta oikein kaunista ja tasaista työtä, mutta tuomarina olleen Erkki Shemeikan linja oli kyllä melkoisen tiukka! Aika herkästi ropisi pisteitä milloin - muka - mistäkin, mutta loppupelissä kuitenkin 1-tulos 258/320 pisteellä ja sijoitus 1./2. Jälleen yksi tokoruusuke lisää seinää koristamaan! =oD Onnea onnea tytöt!! @-->---

Yhden VOI-koirakon jälkeen jatkettiin avoimella luokalla ja siellä mukana  Qiiran Rape-velkku Tarjan kanssa. Tuomarin edelleen tiukasta linjasta huolimatta heille jo toinen 1-tulos luokkavoiton kera 165/200 pisteellä ja taas lähti ruusuke matkaan. :o) Onnea onnea, enää yksi 1-tulos ja sitten pojulle voi laittaa nimen eteen koularin TK2. ;o) @-->---

Viimeisenä sitten alokasluokan vuoro ja siellä sitten Qoponenkin mukana. Oikeastaan nolotti edes mennä kehään, kun ei olla treenattu ja ei siis oikein osata mitään. Ajatuksena ihan vaan kotikisoissa mukana olo ja yritys, että josko se "viimeinen" ykkönen vaikka tulisi ja saisimme lopettaa... ;o)

Luoksepäästävyys 10: Istu kuin tatti, vaikka tuomari katsoi hampaat ja taputteli rintaan ym. Olin hämmästynyt!
Paikka makuu 10: Ekalla alas ja ekalla ylös ja makasi kerrankin oikein rauhallisena. Hyvä kakara!
Seuraaminen hihnassa 8½: Muuten ihan ok, mutta muutamassa kohdassa hihna kiristyi, kun pidin sen aivan liian tiukalla. Oli pelkästään oikeassa kädessä ja en tajunnut jättää löysiä tarpeeksi.
Seuraaminen vapaana 8½: Yllättävän hyvää Qoposeksi!! Tosin ehken olisin jättänyt itse tuon puolikkaan pois, mutta nyt näin. =o)
Liikkeestä maahanmeno 0: Byääää!!! Meidän varma liike ja nolla! Siis en ymmärrä mikä tuli, mutta siellä se seisoi, kun käännyin ympäri... Hiukan olin hämmästynyt, sillä tätä se ei todellakaan ole koskaan tehnyt. No, nämä EI ole koneita. :o)
Luoksetulo 9½: Tuli hyvällä vauhdilla, mutta loppuasento jäi hiukan vajaaksi ja siitä pois tuo puolikas.
Liikkeestä seisominen 8: Ihmeiden aika ei ole ohi! Siis tämän minä kuvittelin menevän nollille, mutta oli pysähtynyt ja pisteet tippu muutamista askelista ja perusasennon ennakoinnista.
Estehyppy 8: Muuten ok, mutta perusasento jäi taas ottamatta. Tämäkin hassua, kun niissä vähäisissä treeneissä se on sen aina tehnyt ihan hienosti. =o)
Kokonaisvaikutus 9: Näin tällä kerralla. 
Yhteensä 160½ pistettä, 1-tulos, TK1 ja sijoitus 10./10

Eli hiuksen hienosti ylsi pisteet 1-tulokseen ja NYT meidän ei tarvitse enää kisata ALO:ssa. =o) Ja tosiaankin jäimme tuolla tuloksella viimeisiksi eli luokassa oli todella kova taso ja ei siellä kannattaut tasoitusta antaa liikkeitä nollaamalla. Tosin ilman tuota nollaakin oisimme taineet olla peränpitäjinä... ;oP Olipas upea nähdä niin hienoja tuloksia ja nuoria ohjaajia, kyllä tallaiset käpyset vanhat akat jo tuolta pois joutaakin.

Nyt saa Qoponen olla hetken tauolla tokosta, vaikka melkoisella tauolla se on tainnut tähänkin asti olla. Jatketaan kisaamista ensi vuonna AVO-luokassa ja sitä ennen pistetään kuviot uusiksi. Kyllä me se seuraava 1-tulos hiukan paremmilla pointseilla taidetaan haluta... :o)