Jep, lähdettiin taas likkojen kanssa tokottelemaan. Tarkoitus oli mennä Paavolan kentälle, mutta siellä olikin lunta aivan liikaa eli kenttää ei ollut aurattu viikonlopun lumisateiden jäljiltä. Ajelin sitten Wetterin pihalle. Noi autokauppojen pihat on ihan hyviä treenipaikkoja iltaisin, kun ne on taatusti aurattu ja valotkin löytyy. :o)

Qiippa ensin. Meinasi alkuun olla hiukan "pihalla", kun uusi paikka, mutta nopsaan tajusi, että nyt tultiin hommiin. Aloitetiin muutamalla sivulle tulolla ja siinä kontaktia, paria askelta seuruuta ja heti palkka. Tavoite siis, että kakara napittaa silmiin koko ajan ja että kontakti säilyy myös ne ensimmäiset askeleet - Hipun ongelma tai siis puute. Siitä pari pidempää seuraamista ja meni ihan kivasti. Näitä hihnan kanssa ja ilman hihnaa. Jättävistä seisomista ja edelleen autan voimakkaasti kädellä pysähdyksen. Hyvin pysyi jälleen seisomassa, mutta meinaa istua heti, kun tulen sivulle. Loppuun muutama istumistreeni ilman kutsua luoksetuloon ja sitten iloinen luoksetulo ja Qiippa odottamaan autoon.

Hippu oli tässä vaiheessa kerännyt autossa jo melkoiset kierrokset. :o) Otettiin sitten alkuun ihan sivulla olemista ja "seuraa"-käskyä ilman, että liikuin mihinkään. Hipulla reagtio käskyyn on se, että peppu nousee ja katsoo eteenpäin. Nyt sitten seisoin vain paikallaan ja palkkasin naksun kanssa heti, kun vilkaisi minuun. Näitä sitten otettiin melko monta toistoa ja alkoi pysymään paikallaan. Edelleen vaan tahtoo se kontakti tipahtaa ja pyrkii eteenpäin. Juu... Otetaanpas tuokin kodinhoitohuonetreeniin. :o) Seuraamista sitten muutama pätkä ja keuliihan se. Mitenhän tuon paikan saisi taaemmas, kun on nyt päässyt menemään noin eteen?? Jos kokeillaan ihan niitä muutamia askelia ja siitä palkka. Jättävistä maahanmeno on ok, sitä ei tarvitse paljoa treenailla. Seisomisessa pysäytyksen vahvistan, mutta loppupysymistä pitää hioa eli meinaa siirtää etusiaan. Saatiin tuohon kuitenkin muutama onnistunut suoritus. Luoksetuloja pysäytyksellä ja stoppaa treeniin nähden ihan hienosti. Pitää nyt muistaa ottaa myös paljon suoraan tuloja, ettei ala ennakoimaan. Sitten noutoa eli muistettiin ottaa pikkukapula mukaan. Hippu oli aivan innoissaan noudosta, kun sai hakea pientä kapulaa. :o) Sivulle tuominen tökkii eli joudun auttamaan, mutta toki tämä on ymmärrettävää, kun tähän asti on tuonut eteen. Tuo palautusasento siis myös niihin kodinhoitohuonetreeneihin. Kaket jälleen parista metristä, ei ongelmaa eli nousi hyvin pelkkiä etutassuja siirtämällä.

Äitee meni sitten välillä autoon huilimaan ja Qiippa pääsi vielä ottamaan muutaman jutun. Otettiin vielä pari seisomista ja luoksetuloa narupalloleikkien lisäksi. Sitten vielä seuraamista, mutta meinasi jätättää!! Juu eli napero ennakoi hirmuisesti noita jättäviä. Tästä täytyy oitis ottaa opiksi! Varsinaiset seuraamistreenit ihan erilleen noiden jättävien treenaamisesta eli kakara on kuitenkin vielä niin kakara. ;o) Turhaan sekoitan taaperoa treenaamalla ensin jättäviä ja sitten pitäisi taas seurata pidempiä pätkiä. No, narupalkalla kyllä sitten seuraakin innolla eli toisaalta tuota on aika helppo motivoida ja hakea lisää intoa. Mutta tolkkuna oli Qiippa uudesta, oudosta treenipaikasta huolimatta.

Hipulle vielä toiseen pätkään muutama seisominen, nouto ja kaket. Noudon sivulle tuominen alkaa yllättävän hyvin mennä jakeluun. :o) Hiukka vajaaksi meinaa jäädä, mutta eikähän tuo saada korjattua suht helposti. Tykkää kuitenkin niin tuosta noudosta, että voidaan ottaa toistoja ihan hyvin. Loppuun vielä kaket reippaasta kolmesta metristä ja hyvin nousi joka kerta! Hieno likka oli Hippukin!

Nyt täytyisi sitten alkaa suunnittelemaan jonkinlainen ohjelma noille meidän tokotteluille. :o) Eli ei liene järkeä ottaa joka kerta kaikkea sekaisin. Parempi varmaan olisi, jos suunnittelisin treenit niin, että aina pari liikettä hiontaan kerrallaan ja se siitä. Huomenissa voisi hallilla olla ohjelmassa pelkästään hypyt ja paikkamakuu molemmilla. Ja tietty tulee taas hinkattua kaikkea sekaisin... Onneksi Neepin mammaloma loppuu pian ja saadaan Tiina avuksi vahtimaan meidän tekemisiä! Lopuksi mietin kotiin ajellessa, että pitikö tuo aloittaa Hipun kanssa myös tunnari- ja ruututreenit... ;oP