Qiiran ensimmäinen Uusi Vuosi paukkuvine raketteineen ja no hätä! :o) Ei heilauttanut tuo prinsessa korvaansa edes ensimmäiselle poksaukselle, eikä ole heilauttanut lukuisille muillekkaan. Ulkona piipahdettiin syönnin jälkeen ja pauketta ja räiskettä riitti, mutta ei edes nenu maasta noussut, kun muita hajuja nuuskutteli. Great! Hienompi homma! Eli meillä ulkoilee ihan normaalisti Qiira ja Hippu-äitee, mutta vanhuksia ei ulos saa. :o/ Sinänsä ei isoa ongelmaa eli myös veteraanit ovat sisällä ihan levollisia ja syövät ym., mutta ulos vaan ei haluta. Ensi yönä odotettavissa ainakin mummon pisulammikko, sillä se ei kyllä millään pysty enää pidättämään aamuun asti ja jo nyt on merkit siihen, että pisuttaisi. No, suomme sen mummolle anteeksi ja pestään sen kummemmin kommentoimatta pois, jos vahinko tulee.

Mutta kaikkiaan vuosi 2007 meni ohi todella nopeasti. Tarkalleen vuosi sitten olimme astuttamassa Hippua Oulun suunnalla ja nyt parin päivän päästä pentueen ainokainen Q-prinsessa ja 6 pojanviikaria täyttävät jo 10 kk. Kiitos teille kaikille Hunnien omistajille aktiivisesta yhteydenpidosta ja jatketaan ensi vuosi samaan malliin! Vuonna 2007 pidettiin myös ensimmäiset varsinaiset W-jengin kasvattipäivät - mukana Wildmagpie's C- ja L-pennut sekä Hipun Hippulat - ja mukavaa oli. Tämä otetaan tavaksi/perinteeksi, joten muistakaapa varata vapaata pidennetylle viikonlopulle myös elokuussa 2008! Myös ne Nepun Naperoiden tulevat omistajat... *vih vih*

Inkan Ipanat ja Hipun Hippulat riemastuttivat meitä pitkin vuotta hienoilla tuloksillaan. Mm. Inkan Ipanoista Pedrolle PK-lajeista koularit VK2 ja HK3 ja Lululle tokosta TK2, PK-puolelta BH, upea luonnetesti ja hienoja agiliitoratoja. Hippuleista Eero-pojulle ensimmäinen agiliidon 0-rata ja tokossa ALO1-tulos, Ketku-pojulle näytelmistä viimeinen SERT ja eka CACIB. Tytöistä Sinna aloitti myös agiliitouran ja Jane-tyttö kunnostautui pelastuskoirapuolella. Hunnit ovat vielä niin nuoria, että tulosia ei vielä odotellakkaan. ;o) Suruakin oli eli valitettavasti menetimme Hipun Möhkö-pojan yllättäen keväällä. :'o( Tuo pieni suuri poju jätti ison aukon meidän kaikkien sydämiin, mutta Mökö-pentu lähti täyttämään velkkupojan suuria tassunjälkiä Sannan ja Keijon perheeseen. Kuitenkin tärkeimpänä ja suurimpana kiitoksena kaikille kasvattiemme omistajille lähetämme ne suuret kiitokset siitä, että jokainen niistä on saanut viettää onnellista elämää perheiden rakastettuina jäseninä - KIITOS!!

Ja mistäs meidän oma poppoo sai aikaan? Tjaa'ah... Mielestäni meillä oli OK vuosi:
*Topo ja Inka viettivät iloisen, onnellisen ja ennenkaikkea terveen veteraanivuoden. Mummeli kävi joitakin kertoja maastotreeneissä mukana touhuamassa ja näyttämässä nuoremmille tekemisen meininkiä... ;oP
*Hipulle agiliidossa kevään pentuloman jälkeen toinen 2-luokan 0-voitto Miian kartturoimana, mutta ei vieläkään siirtoa sinne 3-luokkaan. Tosin tähän lajiin ei tänä vuonna juurikaan panostettu, kun emäntä kärsi keväisen "episodin" myötä totaalisesta treeni/kisamotivaation puutteesta. Mutta panostettiin sitten senkin edestä hakutreeneihin ja sieltä saatiinkin sitten koularit HK1 sekä HK2 ja näiden myötä kilpailuoikeus haun VOI-luokkaan. Nämä koularit myös toivat tullessaan Hipulle KANS MVA:n arvon, josta ollaan ihan pikkaisen ylpeitä! =o)
*Sipsille puolestaan napsahti kesällä kahdesta peräkkäisestä näytelmästä SERTit ja niiden myötä MVA-titteli. Lisäksi pikkusheltti kunnostautui agiliidossa todella vähäisen treenin jälkeen ja tekaisi kaksi 0-tulosta siirtyen 2-luokkaan. Vuoden loppuun myös Sipsi teki toiset pentunsa Kaisan luona ja siellä on kasvamassa kaksi todella kaunista prinsessaa... ;o)
*Qiira treenasi kesän jäljestystä ja loppukesästä nosteltiin keppejä jo lähes kisamittaiselta ALO-jäljeltä. ;oP Lisäksi opiskeltiin kovasti tottiksen alkeita. Mutta pääsääntöisesti piipero on nauttinut onnellisesta lapsuudesta!
*Tiina ja Neppu puolestaan tekivät meistä ylpeitä pitkin vuotta! Nepusta tuli MVA keväällä viimeisen SERTin ja hyväksytyn luonnetestin myötä. Tammikuun lopussa pari nappasi tokossa TK2 tittelin, mutta jo kesäkuun alussa saimme onnitella uutta TVA:ta! Koiralla ikää alle 2½ vuotta ja jo kaksoisvalio, joten mitä näistä vielä tuleekaan... ;o) Lisäksi agiliidossa pari nousi 2-luokkaan äippäkoiran seuraksi. Ja nyt joulukuun puolivälissä syntyivät odotetut Nepun Naperot. Voi voi. KIITOS Tiina! Saanemme jatkossakin hiukan "omia" ja nauttia teidän menosta?!

Huomenna alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet. Jotain pieniä lupauksia me ehken tehdään, mutta katsotaan niitä sitten - vaikkapa huomenissa... ;o)

Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille, jotka olette täällä blogissamme käyneet aikaanne viettämässä! Nähdään ensi vuonna erilaisten koiraharrastusten parissa!