*vilkuttaa Mr Murphylle* =oD Qiira hyppää!! =oD

Elikkäs tänään en ottanut hallille muita mukaan kuin Qopsukan ja sille siis ohjelmassa melkein kolmen viikon tauon ja kahden hieronnan jälkeen kokeilu hypyillä. Radan rakentelun jälkeen muiden treenatessa otin sivummalle yhden hypyn, jossa rima ensin 50 cm. Epäröimättä ylitti, joten rima ylemmäksi eli 60 cm. Kauniisti hyppäsi ja takaset sinkosi upeasti taakse! Muutamia toistoja ja alkoi jättämään jalat koukkuun... :o/ Eli eikö anna oikutteleva polvi periksi ja muutama oikaisu sai aikaiseksi tuon kasaan menemisen? Mielellään kyllä hyppäsi, mutta kovin kasassa.

Kokeilin kuitenkin omalla vuorolla ratapätkällä useammalla hypyllä ja jipii!! Vanha Qiira oli tullut takaisin!! Niin kauniita ja lennokkaita hyppyjä eli etenevillä hyppyillä ojentui tosi kauniisti, tiukissa käännöissä saattoi ottaa jalat rungon alle, mutta heti kun sai väljemmän linjan, niin koivet oikeni! Upeaa, mahtavaa ja voi sitä helpotuksen tunnetta! Yksittäisellä hypyllä meni ilmeisesti kasaan, kun mikään muu este ei vetänyt jatkamaan ja kävi vain nopsaan "kiepaisemassa" tuon yhden hypyn. Mutta riemu oli iso, kun oma pikkuinen rakettini oli jälleen radalla! ;o)

2154339.jpg

Mentiin sitten jotenkin "säätäen" kuvan rataa. Eli tauon ja Sipsin treenailun jälkeen en osannut rakettia ohjata ollenkaan ja meno oli melkoista kohellusta. Ja siihen kun vielä lisätään intoa puhkuva pikkukoira, jolla meinaa mopo keulia, niin huh huh... ;o) Niin ja puomin kontakti oli unehtunut tauon aikana ihan kokonaan eli ekalla kerralla tyylipuhdas loikka kontaktin yli! =8-O Onneksi pikku puhuttelun jälkeen löytyi ötöstä jarrut ja saatiin kontakti otettua. Keinu oli inhottava eli siihen jouduin viemään tosi tarkasti tai muuten halusi huristella ohi. Keinumme lyö ilman painoja tassuille eli ne säkit on nyt treeneissäkin maltettava kantaa painoksi.

Kaahailuista huolimatta saatiin tuo ratapätkä menemään jotenkin. Putki, hyppy ja kepit onnistui hyvin, kun annoi koiran tulla putkesta ulos ja edessä vaan käänsin hypylle, josta lähetys kepeille. Tuon kulman osaa hakea kyllä ihan hienosti! Hypyt 10 ja 11 käänsin edessä ottamalla muurilta vastaan ja sitten keinulle vienti hyppyjen välistä onnistui ihan hyvin. Ainoa hankaluus oli hypyillä 14 ja 15, kun en oikein tiennyt, missä olisin ollut, jotta kuvio olisi mennyt jouhevasti. Paras tulos saatiin, kun juoksin Qiiran singottua putkeen ottamaan sen ikään kuin vastaan putkesta ja siitä sitten sylistä hypylle 14, veto 15:sta ja leikkaamalla viimeiselle hypylle. Jepa, vauhtia piisasi noin niinkuin sheltin jälkeen ihan kivasti... ;o)

Mutta olipas ihana huomata, että Qopsun hyppy kulkee nyt, kun lihasjumit on aukaistu! En kuitenkaan epäile Sannan mielipidettä polvesta eli siinä voi ihan hyvin olla jotain pientä tapaturman/kolhun aiheuttamaa häikkää. Tiedostamme siis sen ja nyt koetetaan "rakennella" takapotkuttimiin paremmat muskelit tukemaan polvea. Ja JOS jossain vaiheessa Qiira hiukkaakaan aristaa tai onnahtelee oikeaa takastaan, niin tiedetään ainakin heti, mitä lähdetään tutkimaan. Toki lihaskunnostakin huolehditaan ja ainakin säännölliset hierontakäsittelyt otetaan ohjelmaan. Eli ihan vielä ei mennä ELL:lle asti, kun koipeli ei millään tavoin oireile. Seurataan tilannetta ja katsotaan miten treenit kulkee. =o) *onnellinen*