Talven treenikausi on nyt sitten korkattu eli ekat treenit Pallohallilla! Kennelpiirin yleinen kahden tunnin vuoro on jälleen näin tiistai-iltaisin klo 20 alkaen. Sinne siis suuntasin Qiiran kanssa yhdeksän maissa ja yllätys oli suuri, kun paikalla oli vain muutama ihminen. Mutta näinhän se on joka vuosi ensimmäisellä kerralla eli ihmiset ei muista, että vuoro on käytössä heti lokakuun alusta alkaen. =o)

Oli siis loistava tilaisuus treenata rauhassa. Kentälle oli jo raahailtu muutamia esteitä ja kantelin siihen muutaman lisää ja niistä väsäilin alla olevan kuvan mukaisen treenin. Helppoa "huruuttelua" ja väliin muutama välistäveto. Ihan vaan hyvänmielen treeniä sekä itselle että koiralle.

Alkuun treenasin tiukkoja käännöksiä eli poimin Q:n kakkoselta riman yli ja siitä "kierrä"-käskyllä pukkaus kolmoselle. Hyvin jarrutti ja jopa pudotti hypyn 3 riman, kun kurvasi niin siivekkeen läheltä. ;o) Putkelta hypylle 5 kokeilin mennä sekä putken ja pujon välistä että puomin puolelta. Jälkimmäinen tapa oli parempi, sillä ekalla kääntyi koko ajan putkelta väärään suuntaan. Pujon jälkeisellä hypyllä 8 koetettiin taas saada mahdollisimman tiukkaa kääntöä väliin ja nyt on kiva huomata, että Qiira alkaa kestämään mun ennakoivan valssin eli hyppää, vaikka mun rintamasuunta kääntyy jo sitä vastaan. Kiva kiva! :o) Hyppysuoraa 10, 11 ja 12 vein molemmin puolin ja hyvin kesti myös voimakkaan takaleikkauksen hypylle 12. Kontaktit hyvät ja vain kerran liukui yli ja tästä tiukka palautus ja sen jälkeen hyvät kontaktit. Hyppyjen 15 ja 16 välistävedon kävin taas poimimassa riman yli ja sekin ihan jees! Eli kaikkiaan ihan WoW! Tauko on tehnyt pikkukoiralle hyvää ja minulla oli aivan huippu agiliitokaveri radalla! <3

Lopuksi otettiin vielä "pieni" irtoamistreeni loppuleikkinä. :o) Seisoin itse puomin laskevan kontaktin luona ja lähetin siitä vain "eteen"-käskyillä hypyille 5 ja 6 sekä pujoon. Loistavasti haki keppien oikean aloituksen ja malttoi mennä loppuun asti. Toiseen suuntaan lähetin sitten putkelta hypyt 10, 11, 12 ja sieltä puomille ja kontaktin stopista palkka. Jep, kyllä irtoo eli tuota ei kannata paljon harrastaa tai lähtee lopullisesti lapasesta... =oP Mutta kiva leikki ja kakarallakin oli hauskaa! :oD Ja huomenna sitten jatketaan, kun koipikin tuntuisi kestävän juoksentelun!