Keskiviikko ja illalla tutusti Pallohallille agitreeneihin. Mukaan pääsi jälleen vain Qiira eli äippäkoira jätettiin tylysti kotiin. ;o) Pikkulikka puhkui kovasti intoa, kun näki, että esteitä kannellaan kentälle. Kiljuu siis kuuluvasti ja nykyisin kiljuu myös esteitä mennessään eli en onnistunut vieläkään saamaan sitä hiljaista agikoiraa. ;o) Tosin sillä on ollut tuohon haukkumiseen aika hyvä opettaja kotona... *huoh* Suunnittelin treenin lähinnä Kamia ajatellen eli putki A:n alle ja katsotaan kuin meidän käy. Alla tutusti kuva illan treeniradasta.

1450829.jpg

Qiira aloitti ja en sen kummemmin miettinyt tuosta Qiiralle helpompaa pätkää eli ajattelin, että katsotaan kuin Qoposen käy. Noh, hyvinhän sille kävi eli kakara tempaisi ratapätkän puhtaasti ilman ongelmia. Tosin kepeillä meno katkesi, kun vielä ei osata ihan tuosta suorilla mennä niin, että akka jää keppien ja A:n väliin. Stopattiin siis meno kepeille ja otettiin rauhassa niin, että menin toiselle puolelle, josta pujottelikin sitten itsenäisesti hyvällä rytmillä. Elikkäs putkeen nro 3 menossa ei ongelmia, meni nätisti ihan pienellä vedolla. Kiertämiset hypyillä 5, 8 ja 10 onnistui mainiosti eli hyvin lähti hyppäämään, vaikka akka himmasi aikaisin ja alkoi käännyttämään väliin. Putken 11 jälkeen vedätin reippaasti kahdelle viimeiselle hypylle ja hyvin malttoi hypätä, vaikka olinkin kaukana edellä menossa. Voe voe, on se vaan epeli! Ja A:n kontakti on iskostunut aika hyvin eli hienosti alkaa jarraamaan kontaktille ja malttaa stopata namia odottamaan. Lähdössä laitan Qiiran nyt maahan eli tuo näyttäisi sopivan sille parhaiten.

Kamin kanssa otin alun sitten niin, että menin ottamaan vastaan ja näin putkeen menossa ei mitään ongelmaa. Kamin kanssa tuo vastaanotto onnistuu, kun se niin kiltisti pysyy lähdössä ja odottaa luvan. Muuten pätkässä ei ollut ongelmia, mutta hypyllä 8 meinasi tökkiä. Pujossa olin siis itse esteen ja A:n välissä, josta vedin kepeille ja leikkasin kääntääkseni Kamin oikealta hypyn ympäri. Tuo oli hankala, kun tietty Kami lähti kääntymään hypyltä vasemmalle ja sitten meni vähän tökkimiseksi. Qiirallahan tuo onnistui työntämällä kepeiltä hypylle, jolloin ei tarvinnut leikata ja koiruus kääntyi hyvin oikeaan suuntaan. Kamilla en oikein tuohon työntämiseen lähtenyt, kun olin siellä keppien toisella puolella ja ajattelin, että valssaillu keppien päässä olisi sitten pukannut sen A:lle... Toki tuota olisi voinut tai siis pitänyt kokeilla myös Kamin kanssa. Viimeisenä otin Kamille myös alun niin, että putken sijaan mentiinkin A:lle. Hyvin meni oikean esteen "kiipee" hihkaisulla, vaikka ensin oli putkea otettukin. :o)

Muiden mentyä otin Qiiralle vielä pujon pari kertaa yksittäisenä. Oikea aloitus on vielä vaiheessa eli herkästi puikkaa ekan kepin väärälle puolelle. Parhaiten aloittaa oikein, kun lähetän hiukan avokulmasta esteelle. Ja nyt pujottelee minun vasemmalla puolella jo hienosti ja epäröimättä loppuun asti. Kerran sitten kipaisin vielä niin, että toin Qiiran vasemmalla puolella suoraan hypyt 5 ja 6 ja siitä vain kepeille ja hienosti onnistui! Loistava pikkuinen! Agility on sitten mukavaa! =oD