Nyt kun viikonlopusta ja leireilystä on jotenkin toivuttu, niin päivä menikin sitten puuhastellessa kotona kaikenlaista "rästiin" jäänyttä hommaa eli mm. pyykkikone on pyörinyt tiuhaan. Toki uskomattoman hienon päivän kunniaksi oltiin myös ulkona. Hiukan on tuo haravointi jäänyt heikolle jamalle, joten tänään sitten rapsuttelin loput pihasta, kun leikatun nurmikon ansiosta se oli helpompaa. Koirat kannusti puuhiani ja juoksivat välillä taloa ympäri - isot edellä ja pienin perässä! =oD

Ja kun pihahommia tehdään, niin siinähän tuppaa likastumaan... Qiira on siis käynyt usemmankin kerran suihkussa tälle päivälle. Pätevänä sitten ajattelin, että jos laitan sille pihalle vadillisen puhdasta vettä, niin ei tarvitse tuolla kuraojassa läträtä... Juu ei, kyllä se oja ja siellä lentävät pärskeet on paaaaaljon hauskempia! Mutta yritys hyvä ja näkyihän tuo pesuvatikin saavan välillä kyytiä.

Illalla sitten sisällä otettiin taas perusjuttuja ruokaa odottaessa. Edelleen siis hiotaan ja toistetaan oikeaa paikkaa sivulla ja seuraamisen alkeita. Ja leikitään! Mutta on se vaan tohkeissaan, kun pääsee jotain tekemään... :oP PS. Hippu tuo nätisti Qiiran metalliesieen eli pahimmasta ällö-ällö-yök-yök-vaiheesta on nyt päästy yli!