Jihaa!!! =oDD Kotikisat ja Qoposella hienosti "treenimoodi" päällä eli nyt meillä mentiin niinkuin oikeesti osataan! =o) Eka radan nollan jälkeen joku voi tuumata, että vahinkoja tapahtuu, mutta kun se yhtä jouheva nolla napsahti myös toiselta radalta, niin...? ;o)

Tuomarina molemmilla radoilla oli Mika Moilanen Kemistä ja oikein mukavia ja virtaavia 1-luokan ratoja. Qiira oli molemmat radat oikein hyvin kuulolla, eteni suoraviivaisesti esteitä hakien eli ei mitään ylimääräisiä kaarroksia tai kieppumisia. Ja minäkin pysyin nyt rauhallisena ja ohjasin selkeästi loppuun asti. :o) Hypyt Qiiramaisen puhtaita ja toisen radan okserikin ylitettiin hienosti, vaikka hiukan siihen ponnistuspaikkaa hakikin. Järki siis matkassa eli ei typerää syöksyä päin isoa okseria, vaan katsoi missä rimat ja puhtaasti yli. Kontaktit piti kaikilla kerroilla hyvin ja pujottelun malttoi mennä loppuun. Hiukan käsijarru päällä mentiin eli ei turhaa kaahaamista, mutta aika riitti molemmilla radoilla voittoon. Kaikkiaan siis kerrassaan mukavaa menoa - tähänhän vois tottua! =o)

Alla molemmat radat muistinvaraisesti piirrettynä eli jotain vibaa niissä voi olla. Mutta jotenkin noin ne meni.

Kisa A, maxi 1, t. Mika Moilanen
1244742441_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kisa B, maxi 1, t. Mika Moilanen
1244742450_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Seuraavan kerran päästään kisaamaan vasta ihan kuun lopussa Varkaudessa, kun tässä välissä ei vaan ole sopivia kisoja. Siellä sitten yhteensä 3 starttia ja kerrassaan hassua mennä kisoihin, kun voidaan ilmopisteessä sanoa, että meillä on mahdollisuus sertiin... ;oP