Tutusti hallille agiliitelemään keskiviikon kunniaksi. Otin jälleen vain Qirppusen mukaan, kun myös Kami tuli treenaamaan. Alla illan kuviot.

1472437.jpg

Qirppu meni minun treenattavista ensin kuvan pätkää siten, että jätimme keinun vielä tekemättä. Tosin sitä voitaisiin taas alkaa kokeilemaan, sillä puomi on nyt tosi mieluinen este. :o) Noh, Qiira oli tänään pikkuisen turhan kiihkeällä päällä... *huoh* Tämän näkee parhaiten heti alussa eli ei malta millään pysyä paikoillaan lähdössä vaan hiipii, hiipii ja hiipii perään eikä usko "maa"- tai "istu"-käskyjä. Tässä kun olen päättänyt olla tämän ötön kohdalla tiukkana eli sieltä EI lähdetä mihinkään ennen lupaa. Joten temppuiltiin sitten aikamme lähdössä, jotta päästiin luvalla liikkeelle. :o)

Treenin aloitus puomille asti meni ihan kivasti eli hyvin kääntyi hyppyjen 3 ja 4 välin ja puomille hyvä stoppi. Qiira tarjoaa nyt pysähdyksen kontaktille eli ei 2on-2off. Mietin tuota, että alanko vaatimaan etutassut maahan, mutta miksipä alkaisin nyt muuttamaan, kun tulee niin mielellään reippaasti ihan kontaktille asti ja tarjoaa siihen stopin. Koetetaan jatkaa näin, varsinkin kun nyt näyttää siltä, että Qiira ei ota mitään stressiä pysähdyksestä.

Puomin jälkeen oli sitten hiukka ongelmia... :o) Putken oikea pää kyllä löytyi hyvin, mutta sen jälkeen paukkui puomille. Sitten kun sain sieltä oikealle hypylle, niin pujottelun sijaan painuttiin hypylle 12. Tarpeeksi voimakkaalla "kii"-käskyllä sitten suunnattiin oikeille esteille ja pujonkin teki sujuvasti, kun vaan rohkeasti saatoin Qiiran aloitukseen. Pujosta haki nätisti putken 10 kuolleen kulman ja paukkui taas puomille... Heh, taas tarpeeksi voimakas "kii" ja oikea hyppy löytyi. Juu, me ollaan treenattu puomia ja se ON mukava este! =o) Tässä pitäis taas akan muistaa, että kyseessä on reilu vuosikas "vauva" ja nää meitin harjoituskuviot on yhteensä kolme kuukautta lajia harrastaneelle kakaralle aika vaativia... Niin, johan se oli korkea aika jonkun treenin hiukka tökkiäkkin! :oP

Kamin kanssa tuossa kuviossa ei oikeastaan isompia ongelmia ollut. Eka kerralla liukui puomin kontaktin pysähtymättä alas! 8o/ Onneksi näin eli pääsin oikaisemaan treenissä ja tiukan "hyin" seurauksena poika kääntyi ympäri, juoksi puomin uudelleen toiseen päähän ja meni sinne itsenäisesti makaamaan: "Juu, juu, sorry! Näinhän se siis piti tehdä!" Tjaa... Ei kai tuolle voinut muuta kuin nauraa. =oD Eka kiekalla onnistutiin myös sekoilemaan pujon aloitus väärälle puolelle, kun kartturi seisoi tyylipuhtaasti aloituksen tukkona. Tämä meni sitten ok, kun annoin koiralle edes mahdollisuuden aloittaa pujon oikein. Muuten oikein kivaa menoa pikkupojalta.

Kokeilin varsin myös hiukkasen kuumentaa Kamia ennen lähtöä pukkimalla ja hetsaamalla sitä. Jep, tuo toimii eli koira kiihtyy ja vauhtia tulee lisää. Kivasti se kuitenkin säilyttää ohjattavuutensa, eikä ala säätämään itse radalla vaikka ääniefektit tulevatkin menoon mukaan. Jep, hyvä tietää tämäkin! Viikonloppuna käydään sitten kisailemassa jätkän kanssa... ;oP