No niin, nyt on tämän vuoden näytelmäkiintiö täynnä! Tämä tötterö ajella huristeli kolmena päivänä peräkkäin Kuopioon päiväseltään. =oD Laskin pikaisesti, että jään "voitolle" edestakaisin ajelemalla sen sijaan, että yövyn Kuopiossa. Ja kun tuo autonratissa istuminen ei ole minulle mitään uutta, niin välimatka hurahti ihan huomaamatta... ;o)

Perjantaina suuntasin paikalle Sipsin ja Nepun kanssa. Tiinalla oli työpäivä, joten kävin aamulla hakemassa Neppusen mukaani. Sää ei perjantaina suosinut eli vettä satoi kun pääsimme perille ja kehät oli aivan liepurilla. *huoh* Ensin piipahdimme kehään Nepun kanssa ja kovasti Tiinaa kaipailleen hörhelön kanssa misseilimme ERI2:n verran. ;oP Tämän jälkeen siirsimme tyttöjen kanssa "leirin" eri puolelle näyttelyaluetta ja Sipsin vuoroa odottelemaan. Tähän mennessä sade oli jo lakannut, mutta maa oli ihan märkää ja se ei Sipsiä oikein riemastuttanut. Tavallisesti niin loistavasti liikkuva sheltinretkula oli lähes perässä hinattavaa mallia, kun Diivaa niiiin yökötti moinen alusta... Tuloksena kuitenkin ERI3. ja tuomarina Roberto Schill Romaniasta:
"Correct head with good proportions. Good sized wide set eyes. Wellset ears. Good top & underline. Correct front & rearangulations. Wide set tail. Free movement, but could move little more dynamic. Good temperament."

Kotoisten yöunien jälkeen ajeltiin sitten uudelleen lauantaina Sipsin kanssa misseilemään. Tällä kerralla keli oli parempi ja kentät kuivempia. Oli siis huomattavasti mukavammat olosuhteet misseilylle edelliseen päivään verrattuna. ;o) Tällä kerralla Sipsikin tykkäsi liikkua kehässä, mutta tuloksena edelleen sama eli ERI3. Tuomarina tällä kerralla Derek Smith Iso-Britanniasta:
"Excellent movement on this sable! Very pretty head. Lovely ears & outline. Excellent body & coat. Well constructed."

Sunnuntaina Sipsi ei sitten enää ollut kehässä mukana, mutta lähti kuitenkin matkaan, kun lähdimme Tiinan ja Neppusen seuraksi. Samalla Sipsi jäi sitten Kaisan matkaan ja jatkaa vielä näytelmöintiä Tornion KV:ssä hänen kanssaan viikon kuluttua. Tosin sillä varauksella, että ei pudota ihan kaikkia karvojaan ennen sitä eli siitä alkoi pölisemään karva aivan urakalla! ;o) Neppu esiintyi hienosti ja tuomari tykästyi siihen kovin, mutta iloinen häntä pudotti sijoitusta eli lopulta Neppu oli PN3. Mutta ihan hienosti Neppunen lopetti tämän vuoden misseilyt! Kehän jälkeen sitten shoppailtiin ja kierreltiin hetki ennen kotimatkaa. Ja olkkarista kuuluva rrrrraivoisa vingutus kertoo, että Qiira oli oikein tyytyväinen tuliaisiksi saamiinsa vinkuleluihin... *niissä saisi olla korvatulpat lisävarusteina...*