Tutusti omalle vuorolle hallille agiliitämään. Salme laitteli jo päivällä piirrokset illan kahdesta eri kurvelosta. Molemmat näytti paperilla oikein kivalta ja livenä olivat oikein mukavia mennä. Kiitos Salme viitseliäisyydestä! Alla ekat koukerot. Kirjoittelen noihin teksteihin niitä ohjauksia, jotka sopi meille eli aika monesti olen kokeillut tehdä kuviota myös toisella tavoin.

Alussa menin vastaanottamaan Qiiran hypyn 2 takaa ja siitä edestä valssilla kääntäen putkeen. Näin sain blokattua sekä putken väärän pään että puomin pois koiran edestä. Hypyt 4 ja 5 jarruttaen niin, että itse peruutin ja näin saan taas blokattua putken pois ja koiran puomille. (Huom! Todellisuudessa puomi ja putki olivat tuossa ihan kiinni toisissaan!) Siitä huolimatta tuossa piti ottaa vauhtia pois, haltuun ja käskytys painokkaasti ja selkeästi "kiipee", että otti oikean esteen. Puomin jälkeen vippasin "kierrä" ja rohkeasti persjätöllä vaihdoin puolen pituudelle. Näin Qiira sai rauhassa kiihdyttää edelläni kepeille, eikä kysellyt tai kääntyillyt katsomaan minua ajautuen kakkos- tai kolmosväliin. Siis loistavia keppien aloituksia täydestä vauhdista! Keppien päähän tiukka valssi, "kierrä", sylistä hypylle 11 ja siitä vain "putkeen, MENE"-käskytyksellä putkeen eli itse jäin hypyn 11 toiselle puolelle. =o) Toi onnistui niiiin makeesti, kun Q on putkihullu ja tuo "MENE"-käsky saa sen sinkoamaan putkeen tuossakin tilanteessa, vaikka puomi oli sitä lähempänä. Hypyn 13 otin sitten siirtymällä pituuden puolelle, napakasti haltuun, "kierrä" ja sylistä takaisin putkeen. Tällä ohjauksella tehtiin koko pätkä puhtaasti ja vauhdilla ja fiilis oli tosi hyvä molemmilla! :o)

Toinen pätkä oli meille huonompi ihan noiden välistävetojen takia. *huoh* Siis ne saatiin kyllä menemään ihan oikein, mutta ohjaus ei vaan tuntunut itsestä hyvälle. :o( Jotenkin kamalan kömpelöä... Mutta siis! Muuri vastaan ja tyrkkäys putkeen. Hyppy 3 vedättäen ja valssin kautta neloselle. Lähetys hypylle 5 ja 6:n vastaan ja edestä kääntäen hypylle 7, josta puolivalssilla putkeen. Hypylle 9 siten, että olin jo valmiiksi puolittain selkä menosuuntaan ja siitä sitten hyppy, veto, hyppy, veto, hyppy ja kierto siivekkeen ympäri A:lle. Noin tuo onnistuu eli kun menen melkein peruuttaen. Silloin kroppani vetää Qiiran tuohon väliin, mutta heti jos käännyn yhtään menosuuntaan päin, niin ei tule väliin sitten millään. *huoh* Tuo on vaan treenattava ajan kanssa kuntoon, sillä itselle tuntuu niin pirun kömpelölle mennä peruuttaen vauhdilla tuo pätkä. Tuntuu koko ajan, että kaadun... Loppuun sitten A:lta haltuunotto ja selkeä ohjaus putken kauempaiseen päähän, niin ei ongelmaa. Vaati tosiaankin ihan napakan "tule"-vedon väärän pään ohi kropan oikean suuntauksen. Jos jäi yhtään vajaaksi, niin sinkosi aika näppärästi lähempään päähän. =oP Mutta loppupelissä siis mentiin puhtaasti tätäkin pätkää.

Mutta olipas kivat treenit ja pieni oli bueno! Uusi BoT-takki taitaa Qiirastakin olla tosi mukava, sillä antaa pukea sen ihan mielellään ja viihtyy se päällään. Vertailtiin sitten hallilla Tiinan kanssa takkeja, kun Nepulla on se BoT:n edellinen malli. Täytyy myöntää, että tähän uuteen on tehty tosi huippu parannus, kun etuosan rakennetta on muutettu. Nyt siinä on kaksi narulla säädettävää halkiota, joiden avulla etuosaan saadaan tosi hyvin tilaa etujalkojen luonnolliselle liikkeelle. Tämähän on ollut vanhan manttelin "puute". Lisäksi niskassa on kiristys, jolla takin saa pysymään paikoillaan. Kyllä, olen erittäin tyytyväinen hankintaan!