Tänään sitten vuorossa syksyn ensimmäinen "oma" agivuoro Pallohallilla ja samalla tutulla kokoonpanolla jatketaan tämäkin talvi. Treenaamassa siis paimenninporukkamme eli borcollit Neppu, Qiira, Pola, Prii sekä Udo ja vahvistuksena "sukulaiset" partis Muru ja sheltti Vili. Seitsemän koiraa kaikkiaan, mutta kivasti ennätämme tunnissa treenata, kun homma sujuu! =o) Tällä kerralla Tiina antoi minun jatkaa Neppusen treenausta, kun lauantaina on kisat edessä, joten kävin tyttösen hakemassa matkalla mukaan. Salme väsäili illan treenipätkän ja alla kuva.

Olipas kiva huomata, että pystyinkin tällä pätkällä ohjaamaan molemmat tytöt ihan samalla tavoin! Ainoa ero tyttöjen menossa oli siinä, että Qiiraa sain paremmin jarrutettua tiukkoihin käännöksiin ja sille pujoon ei tarvinnut ihan niiiin tarkkaa syöttöä aloitukseen kuin isosissolle. Aloituksessa menin hypyn 2 siivekkeen viereen, josta kutsuen ekalta ja sitten poimien hypyn 2 yli ja edestä kääntäen hypylle 3. Siitä peruuttaen vippaus putkeen ja menoksi. Keinun kontaktin  jälkeen molemmat tytöt lähti pelkillä "putkeen, putkeen"-käskyillä irtoamaan tosi hyvin. :o) Hyppy 9 taas vastaan tiukalla haltuunotolla ja siitä kääntäen etukautta pujoon. Pujolta "kierrä" hypylle 11 ja peruuttaen sylkkärillä vippaus seuraavalle. Hypylle 15 jälleen "kierrä" ja valssin kautta viimeiselle esteelle. Mukavan sujuvaa menoa molemmilla tytöillä! Muuten ei ongelmia, mutta pujon syöttö oli hankala, kun kumpikin kerkesi ampua putkelta sellaista haipakkaa hypylle, että jarruja ei meinannut löytä millään... :o)

Nepussa huomaa nyt, että treenaus on tuonut tulosta. Etenee esteillä hyvin ja rimat ei enää lentele. Kyllä Neppukin osaa hypätä, kun saa selkeästi tiedon seuraavasta esteestä ja tietää minne mennään. Tiina tuli typyn hakemaan hallilta ja eipä haitannut likan reenausta, vaikka äippä seisoikin kentän laidalla. Ennenhän se ei lähtenyt millään muiden mukaan esteille, jos Tiina oli paikalla, mutta nyt ei enää mamma haitannut menoa. =o)

Jep, nyt sitten odotellaan innolla lauantaina ja katsotaan, onko harjoitus tuonut tulosta! Kisoissa olisi ollut kaikkiaan kolme starttia 2-luokkalaisille, mutta ilmoitin molemmat tytöt vain kahteen starttiin. Neppu hyppärille sekä toiselle agiradalle ja Qiira vain agiradoille. Säästin pörssiä ja omia kinttuja, kun kirmaamme kuudesta mahdollisesta vain neljä. =oP Jatkamme sitten viikon kuluttua Oulussa.