Do dii ja jep, me naksutellaan noutoa edelleen eli ei sentään parissa päivässä hommaa opittu. :o) Ohjelmassa siis naksuttelua noutokapulan kanssa kaksi kertaa päivässä. Nyt menemme niin, että istun sohvalla ja välillä kapula on sylissäni ja välissä lattialla. Kehoituksella "nouda" Qiira ottaa kapulan suuhun, josta sitten naksu ja nami. Eli nyt älyää yhdistää käskysanan kapulaan. Vielä ei tajua tyrkyttää lattialla ollutta kapulaa minulle, mutta hoksasin nyt viimeisessä treenissä, että kun sanoin puolivahingossa "kiitos" napatessani kapulan, niin toi seuravaa nostoa selvästi minulle. Sessio vaan loppui tähän ja ei ahnettu enempää eli seuraavassa treenissä sitten kokeillaan. Mietin tuota ja tajusin, että todellisuudessahan olen käyttänyt leluilla ym. Qiiralle irrotuskäskynä sanaa "kiitos" eli josko se tuolla yhdistäisi kapulankin antamisen minulle käteen. Katsotaan kuin käy, mutta etenemme tässä hitaasti ja rauhallisesti. :o)

Sitten illan agiliidot ja "kenraalit" lauantain kisoja ajatellen. Ja juu, ei näyttäny hyvälle... :o/ Kakara kiljui kuin hyeena ja sinkoili taas aikas päättömänä. Oli taas niiiiin yliherkkä mun ohjauksille ja muka koko ajan näyttelin vääriä esteitä. *huoh* En kyllä ota koko kohellusta omaan piikkiini! Salme väsäili taas treenipätkiä ja alla ensimmäinen, jota menimme.

Kunhan koheltaja hiukan rauhoittui ja alkoi kuuntelemaan, niin mentii tämä ihan puhtaasti ja ok. Hypylle kolme lähdin tekemään ennakoivan valssin ja näin saatiin kurvi aika pieneksi. Tuolla ennakoivalla jennyvalssilla saan tosi hyvin jarrattua Q:n vauhdin eli kokoaa nätisti itsensä hypylle ja lähtee tulemaan heti liikkeen mukaan. Edistystä, sillä vielä keväällähän Q otti hypylle heti kiellon, jos lähdin ennakoimaan tulevaa käännöstä. Keinua jätin suorittamaan yksin ja siirryin hyppyjen väliin, josta mukaan ja itse peruuttaen kääntö edestä seiskalle ja taas "kierrä" kasille. Kipitys hyppyjen 9 ja 10 välistä , valssi ja hyvin haki hypyn 11 takaa, vaikka jäinkin aika kauas hyppyjen väliin. Ihan jees, kun saatiin korvat kuunteluasentoon ja keskittymään. =o)

Toinen pätkä olikin sitten ihanan suoraa ja saatiin kerrankin kunnolla luukuttaa! =o) Eli vastaan ekat kaksi hyppyä, valssi ja uusi valssi hypyn neljä jälkeen. Puolivalssilla kääntö pois muurilta ja lähetys hypyn kautta putkeen. Putkelta odotin Qiiran mukaan ja takaaleikkaus ysille, pieni veto kympille - hyvin kääntyi :o) - josta irtosi itsenäisesti putkelle ja sain leikata vastaanottamaan pituudelta. Pituudelta vauhdilla vaan hyppyjen kautta "putkeen, putkeen" ja itse oikoen A-esteelle. Oi, olipas mukava pätkä ja lujaa mentiin. Q:lla oli niin kivaa, kun sai vaan irrota ja mennä paukuttaa. Kivaa välillä tällainen helpompi huruuttelu tiukkojen käännösten jälkeen. :o)

Mutta sellaiset oli ne liitelyt. Lauantaina tosiaankin on kerhomme omat kisat Pallohallilla. Odotukset tosin ovat hyvin olemattomat, koska tuomaroin ensin 1-luokat ja kipaisen sitten 2-luokan radat Q:n kanssa. Valmistautuminen ja keskittyminen tulee olemaan olematonta, joten jos edes maaliin päästään, niin sekin on jo tuulettamisen arvoinen asia. Jätetään tavoitteet sitten reilun viikon kuluttua oleviin Kemin kisoihin! :o)