Olipas ihan mukava päivä ja sääkin suosi eli ei ollut liian kuuma koirilla, vaikka aurinko paistelikin. Oulun Äimärautiolla oli monenlaista tokoilijaa, mutta täytyy myöntää, että tiettyä - pääsääntöisesti mustavalkoista - rotua oli melkoisen paljon... :oP Meidän joukkueessa kahdelle koiralle nippanappa 1-tulos, kahdelle hyvä 2-tulos ja yhdelle ei tulosta. Tällä irtosi sitten sijoitus 21./45 Sinänsä olimme kuitenkin tyytyväisiä ja minä tietty kans, kun Hilippa oli se toinen 1-tuloksen saanut... =o)

Paikka makuu 10: Hienosti köllötteli ja ei ongelmia, vaikka vieruskaveri lähtikin hiimailemaan omille teilleen kesken kaiken.
Liikkeestä maahanmeno 9½: Ihan hieno, ehkä hiukkasen hidas. Itse olin varma, että ei mennyt maahan, kun käskyn joutui antamaan niin nopeasti eli liikkeen suoritusmatka kaikkiaan oli vajaat 10 metriä.
Luoksetulo 7: Ois voinu pysähtyä nopsempaan, tuli loppupätkän ravaten ja sitten loppuasennon kanssa saikkaroitiin jälleen kerran. ;o) Myös tämän liikkeen suoritusmatka kokonaisuudessaan karvan verran yli 10 m!
Liikkeestä seisominen 9: Teputteli pysähdyksessä hiukan.
*tässä välissä vaihdettiin kehää ja saatiin jatkaa melkein heti*
Seuraaminen 6½: Aivan pyllystä!!! *noloa* Nurmikenttä teki tepposet ja nenu tipahti maahan, eikä meinannun millään nousta ylös... Muutama pieni pätkä ihan ok, mutta pääosin aivan pihalla.
Noutaminen 5: Toinen epäonnistuminen. Reippaasti lähti ekalla hakemaan ja lähti tuomaan vauhdikkaasti ravaten, mutta pari metriä ennen minua jäi kapula suussaan nuuskimaan ilmaa kaula pitkällä yleisöä tuijottaen. *veti vainua samaan suuntaan jo ennen liikkeen aloittamista* En puhunut mitään ja asteli lähemmäksi, mutta jäi seisomaan epämääräiseen paikkaan luovuttaessaan. Sitten kämmäsin itse ja pudotin kapula ottaessani sen ja loppuun vielä huono perusasento. Säälistä taisi tuomari hyväksyä liikkeen, kun kuitenkin koira nouti ja akka sitten sääti itse kapulan kanssa.
Kauko-ohjaus 8½: Ekaan istumiseen tarvitsi toisen käskyn, mutta muuten oikein hieno eli ei liikkunut ollenkaan ja vaihtoi asennot ihan reippaasti.
Estehyppy 9: Ekalla hyppäsi hienosti, mutta paluussa sivulle tulo jäi vajaaksi.
Kokonaisvaikutus 8: Menihän se taas vähän "sinne päin". =o)
Yhteensä 162½ pistettä, 1-tulos ja sijoitus 22./44

Neppu teki reippaasti hommia ja yhtään liikettä ei mennyt nollille. Ruudussa ja idarissa sattui pieni kömmähdys ja se höystettynä tiukalla arvostelulla antoi tulokseksi vahvan 2-tuloksen 247 pisteellä ja sijoitus 28./77. Ihan ei paikkaa yksilö-SM:iin irronnut, mutta kuitenkin loistava suoritus ensikertalaisilta arvokisoissa!