Kesäkuun alun huono-onnisten kisojen jälkeen pidimme kisaamisesta taukoa jonkin aikaa. Treenattiin kyllä, kun siellä Qiiralla ei ole ollut hyppyjen kanssa mitään ongelmia. Heinäkuun alussa suuntasin hellekelissä Varkauteen, kun siellä oli tarjolla yhteensä kolme starttia. Pohjaltaan Varkauden kenttä on hyvin samanlainen kuin Iisalmessa ja ongelmat jatkuivat... :o( Heti ekalla radalla meno oli niiiin kamalaa, että jätin leikin sikseen. Eli yksi startti ja ajomatkaa yhteensä melkein 600 km... *huoh* 

Viikko Varkauden jälkeen oli vuorossa Kokkolan perinteinen KLAG-viikonloppu. Reissuun lähdettiin ihan koko perheen voimin mökkeilemään - sain perupaikalta mökin, johon sitten majoittui kaksi ihmistä sekä viisi koiraa - ja mukana matkasi myös Neppu. Kiitos Tiinalle, kun antoi härvelin mukaan eli nyt minulla oli kisakaveri mukana, jos Qiiran huono vire jatkuu. Tosin olin luottavaisempi senkin suhteen, sillä kisat käytiin nurmella, joka on Qiiralle tuttu alusta kotipihasta. 

Tuloksiksi rapisi lähinnä hylkyjä, mutta myös kaksi onnistumista sopi mukaan! :o) Heti perjantai-iltana Qiira teki sukkelan radan yhdellä virheellä ja sijoittui sillä sijalle 3. eli nopein 5 vp! Tuo siis riittää kertomaan, että viikonlopun aikana Qiira hyppäsi ihanan lennokkaita ja vauhdikkaita pomppuja. :oD Eräs tuttavakin kävi ihailemassa minulle sen menoa, kun kuulemma vieraan silmään sen meno oli ollut oikein rentoa. Ihanaa! Muilta radoilta saimmekin hylkyjä, mutta ne tuli siksi, että koirani sinkoili esteille, joten eipä paljoa haitannut. 

Ja Neppu oli sitten oma hurlumhei-itsensä. Toisaalta meillä oli huono tuuri ja Neppu starttasi joka radalle ensimmäisenä eli se kiljui pää punaisena rataesittelyn ajan jossain lähellä ja sinkosi sitten radalle täysin ilman korvia! Plaah! Mökille asti en sitä voinut jättää, kun matkaa oli niin pitkästi ja toisen pitäessä se kerkesi kuitenkin kerätä kiekkoja. Viimeiselle radalle sain Nepun sitten lähelle autoon, kun jouduimme luovuttamaan mökin aikaisemmin. Hyppyytin Neppua medien aikana lämppäriesteillä ja vein autoon hetkeksi, josta sitten esittelyn jälkeen hain sen suoraan ja kävelin kaikessa rauhassa lähtöön ja baanalle. Ja jep, löytyihän ne korvat ja tuloksena 0-voitto supermiinuksella!! Jei! :oP

Muita kisoja meillä ei sitten heinäkuussa ollutkaan, mutta Kokkolasta jäi todella hyvä mieli. Treenatessa Qiira hyppäsi ihan ok ja vain okseri tuotti sille enempi ongelmia. Niinpä se olikin melkein jokaisella treeniradalla, jotta saatiin siihenkin lisää itseluottamusta.