Hiukkasen erilaista ohjelmaa Hilipalle PK-puurtamisen oheen. Eli talvi pikkuhiljaa tulossa ja agilitytreenit Pallohallilla alkoi. Myös tälle talvelle meillä on "oma" vuoro keskiviikkoisin klo 21:sta eteenpäin. Myöhällähän se on, mutta maksaa melkein puolet vähemmän kuin aikaisemmat, joten nurisematta sinne hiippaillaan... :oP Ja näkyipähän Hippu muistavan minne ollaan menossa! Sen verran kova oli veto halliin ja ränky jo mennessä...

Tälle vuorolle pääsi mukaan vain kolme ihmistä, joten kerettiin ottaa parikin ratapätkää. Alla olevassa kuvassa eka treeni.

954228.jpg

Hiukka oli meillä vaikeuksia, kun Hippu kävi niin pirun kuumana. Vauhtia oli, rimat lensi ja valkkasi omia esteitä... *huoh* Kunhan sain koissun edes hiukan kuulolle, niin saatiin sentään muutama kokonainenkin pätkä menemään. Tässä harjoituksessa meidän ongelmana oli rimat 2 ja 13. Kiihdytti kakkoselle liikaa ja esteelle 13 en saanut kunnolla vedettyä, joten hyppäsi - tai siis yritti hypätä - aivan onnettomasta kulmasta. Pujottelun alussa ei ongelmia ja puomin kontakti bueno - tietty, ku treenataan.

Toinen treeni mentiin sitten sama pätkä toisin päin. (Hups, näkyypäs nuo mustat numerot huonosti...)

954229.jpg

Tässä ei ollut oikeestaan muuta isompaa ongelmaa kuin alussa eli paukku väkisin hypyn 2 jälkeen hypylle 8. Ei kääntyny ei sitten millään kun yritin vetää jäämällä 2 ja 3 hypyn vasemmalle puolelle. No, sitten kun menin tekemään valssin 2 ja 3 väliin, niin johan kääntyi. Ja totesin sitten, että se valssi oli tuossa muutenkin järkevämpi ratkaisu... :o) Varsinaista ongelmarimaa ei ollut, niitä ropsahteli alas tasaisesti sieltä täältä. *huoh*

Väliajalla sitten Qiirakin pääsi halliin ja tottisteltiin pikkuisen hallin perällä. Hyvin jaksoi pikkunen keskittyä seuraamaan ym., vaikka toisesta päästä haukkua kuuluikin. Otettiin myös niitä paikallaan istuskelu harjoituksia... :o)