Juuh, me käydään nyt sitten vielä sunnuntaisinkin agiliitämässä eli sain vuoron "ostettua" eräältä, joka joutui omansa perumaan. Tosin maalis-huhtikuulla en taida hallille kertaakaan päästä ja kallis maksu menee hukkaan, mutta otetaan nyt vastaan kaikki sisätreenipaikat, jotka vaan saadaan. Pakko meidän on Q:n kanssa treenejä saada, jos meinataan ihan aikuisten oikeesti kolmosissa kisata niin, että tulostakin tulisi. ;o)

Toisin vielä tälläkin kerralla Neppu tuurasi saikulla olevaan pikkukoiraa. Edellisen ryhmän jäljiltä hallilla oli esteitä ja niitä sitten "nakkelin" johonkin järjestykseen niin, että saatiin kaksi treenipätkää. Alla olevalla kuviolla aloitettiin.

Ensin ajattelin ottaa alun niin, että kaksi ensimmäistä hyppyä vastaan ja edestä kääntö kolmoselle jarruttaen vauhtia ennen käännöstä. Mutta saahan sitä taas jarruttaa... *huoh* Nee tuli kuin lämpöohjus hypyt ja pätkääkään jarruttamatta päin suhahtaen jalkovälistäni kohti puomia! =o) Juu ei. Muutin sitten ohjauksen niin, että linjasin hypyt 2 ja 3 tosi voimakkaasti ja takaaleikkaus sitten kolmoselle. Tämä onnistui ihan hyvin. Muuten pätkä meni sukkulalla vallan mainiosti. Hypyn 5 takaakierto ulkokautta ihan ok ja renkaalta irtosi hyvin seuraavalle hypylle. Eka keinu meinasi mennä lennoksi, mutta jatkossa nekin ihan hyvin. Puomin jälkeisen käännön hypyille otin juoksemalla suoraan hyppyjen väliin valssaamaan eli jätin yksin tekemään kontaktin. Juu, kyllä se treeneissä osaa sinne stoppailla vallan hienosti. =oP Rimat tällä pätkällä oli 55 cm. Muutama siellä sitten kopsahteli satunnaisesti alas, mutta ei mitään katastrofaalista räiskintää.

Toisella pätkällä rimat oli 60 cm ja pääpaino pujottelun aloituksissa. Alussa menin seisomaan putken suun eteen, rauhallinen kutsu ja kääntö kepeille. Meni kyllä, mutta siitä "rauhallisuudesta" Nepun kohdalla ei sitten voinut taas puhua... 0=o) Hypyn kolme otin peruuttaen A:n puolelta ja käännöksestä koissu vasempaan käteen ja kipitys tyrkkäämään pujolle - toimi ja rimakin pysyi ylhäällä. Sitten hinkattiin hyppyjä 6 ja 7. Jarrut hypyille löytyi vasta, kun kirjaimellisesti karjaisin "Neppu" ennen kuutosta ja tosi tiukasti käskyttäen veto ja sitten vippaus seiskalle. Vaikka kuinka yritin pyöristää käännöksen, niin teki hirmuisen maisemalenkin hypyn jälkeen. Noi on kyllä sellaisia kuvioita, joita sille olisi treenattava niin, että osaa myös hiljentää vauhdin sopivaksi. Silloin kurvit olisi pieniä ja hallittuja nykyisen kaahottamisen sijaan. A:lla jätin taas yksin kontaktille ja näin ennätin hyvin tyrkkäämään taas pujolle. Joitakin rimoja räiski nyt alas, kun kaahotti.

Että semmoista tällä kerralla. Luulen kyllä, että jos Neelle tulisi paljon enemmän treeniä, niin sen vauhtikin alkaisi olla järkevämmissä mitoissa eli ne jarrutkin alkaisi tarvittaessa löytyä. Nyt tuntuu, että pikkukoira vaan ajattelee, että kun menen mahdollisimman lujaa, niin ennätän suorittaa enemmän esteitä... =oD Neepi-Antero vaan niin tykkää! :o)