Nollajahti jatkuu ja tällä kerralla suunnattiin Varkauteen Salmen ja Mikon kanssa, kun kaikki tasoluokat kisasivat samana päivänä. Tuomarina Kati Wala ja oikein kivoja ratoja. Ratapiirroksia minulla ei ole, mutta alla linkit videoihin. 

Ensimmäisellä radalla onnistuimme ottamaan heti ensimmäisen riman alas... :o( Syytä en tiedä, mutta voi olla, että lähden itse liian hätäisesti liikkeelle eli en anna Nepun rauhassa ottaa ekaa hyppyä. Ilmeisesti sille tulee liian kiire perääni, jos käännän heti selän ja lähden vaan menemään. Tuon virheen jälkeen lähdin aika reippaasti ohjaamaan, kun kerran virhe oli jo tullut. Ja ihan hyvällä sykkeellä painelimmekin menemään ja meno tuntui oikein mukavalle. Sekä puomin että A:n kontakti oli hyvä, keinu taas hätäinen. Toisenkin riman saimme matkalla alas ja se tuli ihan puhtaasti minun ohjauksesta eli vaihdoin taas liian terävästi valssissa kättä ja heti rysähtää. Ekalta radalta tuloksena siis 10 vp nopeimmalla ajalla. Video täällä.

Toinen rata oli myös agia ja hyvin samanoloinen kuin ensimmäinen. Tällä radalla napsahti alas heti kolmantena esteenä ollut hyppy. Ehkä Nepun ponnistus hiukan epäonnistui pehmeällä alustalla ja kosketus olikin tosi pieni, mutta sen verran kuitenkin, että kolahti. Toinen virhe tuli sitten kiellosta, kun jäin liikaa jälkeen ja en saattanut kauempana ollutta muuria riittävästi. Tuloksena jälleen 10 vp, joka riitti nyt sijalle 2./12. Video täällä.

Mutta mukavan tuntuista oli meno kaikkiaan... Kyllä se kohta natsaa senkin nollan edestä! ;o)