Keskiviikko ja agilitytreenit, joten hallille kuutamovuorolle Qiiran kanssa. Alkuillasta kävin tyttöjen kanssa heittämässä meidän normilenkin ja tällä kerralla tuli käveltyä melko nopeaa tahtia. Tämän asfalttilenkin seurauksena jalat oli niiiiin tukossa, että aksatreeneissä kartturi ei päässyt minnekkään ja oli koko ajan niin myöhässä, että huh huh. :o( Noh, koetettiin kuitenkin kipitellä Mikon väsäämiä treenipätkiä, joista toisella oli mukana PÖYTÄ ja toisessa sitten harjoiteltiin välistävetoja oikein kunnolla. :o)

Ekana yläkuvan treenipätkä. Alun hypyt putkelle onnistui aivan loistavasti eli tuon pienemmäksi emme enää käännöksiä kyllä saa! :o) Kävin siis poimimassa Qiiran kakkosen yli jarruttaen, edestä kolmoselle ja pienellä puolivalssilla putkeen. Pöydälle meni hyvin eli pikkuisen jarrutteli, mutta hyppäsi sinne hienosti. Varuiksi käskytän pöydälle maahan, niin pysyy varmemmin. Putken jälkeisiin tiukkoihin käännöksiin ennätin parhaiten, kun jätin Q:n pöydälle ja siirryin valmiiksi putken luo. A-esteen ansasta selvittiin helposti, kun tein ennakoivan valssin hypylle yhdeksän, lähetys kympille ja kipitys ottamaan hyppy 11 vastaan ja edestä kepeille. Blokkasin siis A:n pois ja hienosti meni kepeille, vaikka olinkin siinä aika lähellä. Näin olinkin valmiiksi keppien oikealla puolella jatkoa ajatellen. Lopun ohjaus hypylle 16 oli minulta kamalaa, kun jotenkin tuohon A:lle minulta "loppui" jalat ja olin ihan tukossa. Selvittiin kyllä, mutta meno oli rumaa. *huoh*

Toisessa pätkässä oli sitten niitä välistävetoja! :o) Kokonaisena en mennyt tätä pätkää oikeastaan kertaakaan, kun lähinnä vain etsin meille parhaiten sopivaa ohjaustyyliä noihin. Jos vetoja on vain yksi, niin se menee ihan ok puolivalssein tai peruuttaen. Veto vastakkaiseen käteen ei vaan toimi eli ei lähde ahtaaseen väliin. Noihin ratapätkän peräkkäisiin toimi parhaiten se, että menin hyppyjen sille puolelle, josta pääsin "pukkaamaan" kiertoihin. Lisäksi, kun menien Qiiran edelle ja rytmikäs "kierrä - tänne" käskytys kädellä vipaten, niin hyvin meni. Hypyiltä kuusi ja 13 nakkasin backlapilla koissun seuraavalle hypylle. Hypyn 13 kohdalla tämä tosin kostautui, kun yritin sitten ottaa hypyltä 14 Q:n vastaan hypylle 15 ja jatkaa siitä. Teki tuohon aivan sairaan pitkän kaaren!! Tosin ohjaus noin oli huono, koska backlapin jälkeen en kertonut seuraavan esteen suuntaa mitenkään. Ehkä olisi pitänyt kiertää itse hyppy 13 ja valssata väliin? Jäi testaamatta, kun edelleenkään kintuista ei irronnut normaalia liikettä. 

Mutta sellaiset suhaamiset! Ensi sunnuntaina on sitten Q:n viimeiset kisat tälle vuodelle ja samalla viimeiset agiliitelyt, sillä Qiiran leikkaus siirtyikin keskiviikolle. :o/ Sitten pikkuinen jää treeni- ja kisatauolle saikkunsa ajaksi. Akan täytynee kaivaa Rupsu naftaliinistä tai sitten mummokoira pääse huristelemaan minihypyillä. :o)