Suunnattiin siis ohjattuihin treeneihin Qiiran kanssa. Esa oli väsännyt oikein kivan pätkän ja alla kuva. Hiukan tuo voi olla osittain väärin joidenkin kulmien ym. osalta, mutta suunnilleen noin se meni.

1243368259_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eka kiekka porhallettiin muuten sujuvasti, mutta kepeillä taisi tulla lopussa virhe ja putken 13 kuollutta kulmaa ei löydetty. :o) Sitten alettiin hiukan testailemaan. Alun otin ensin siten, että lähetin "kierrä"-käskyllä hypylle 2 ja sylissä vippaus putkeen. Kokeiltiin tuohon myös pakkovalssia, mutta jotenkin Q:lle toimi paremmin tuo eka tyyli. Puomille meni paremmin valssin kautta vetämällä, suoraan kääntämällä ei pukkaus putken takia oikein onnistunut, joten sinnehän se sitten sujahti. :o) Hypyt 10 ja 11 otin esin perinteisesti valssaamalla väliin ja siitä pukkaus ja "kierrä" hypylle 12. Onnistui, mutta kovasti yritti hakea puomia ja putkea. Parempi tulos saatiin, kun lähetin hypylle 10 ja siitä peruuttaen veto ja sylivippaus hypylle 11. Kepit haki kyllä ihan itse hyvin. Sitten tuli meidän ongelmapaikka, joka ei vaan onnistunut. Eli yksinkertainen totuus on, että Qiira EI osaa hakea putkea kuolleesta kulmasta eli tuo on alettava treenaamaan kuntoon kotipihassa. =o) Lisäksi en voinut tuossa yhtään ennakoida pujottelulta lähtöä, kun heti jäi viimeiset välit tekemättä. EI vaan osattu tuota.

Loppusuoralla sitten tein mielenkiintoisen havainnon... Jos lähdin vedättämään, niin Qiira haki aivan kamalasti hyppyjä! :o/ Jos annoin sen mennä hiukan edellä "eteen"-käskyllä, oli hypyt rennompia, mutta ihan ei takaset "lentäneet" niin hienosti taakse kuin normaalisti. Hmm... Jumissa vai perfektionisti??? Qiirahan on siitä erikoinen, että se katsoo AINA rimat tarkkaan ja siinä onkin yksi syy, miksi se ei rimoja tiputtele. Eli tuossa vedätyksessä sille tuli hirmuinen kiire, mutta ei kuitenkaan lähtenyt kaahottamaan perään rimat kaulassa, vaan keskittyi enempi hyppyyn. Toisaalta kun olis kiire, niin pikkupää ei meinannu kestää sitä ja sitten haki ponnistuspaikkaa yninän kera... :o) Mitään fyysistä vikaa en siis heti tuohon hakemiseen usko olevan, sillä muuten hypyt oli ihan ok. Tilasin kuitenkin samantien hieronta-ajan Sannalle eli käymme varuiksi tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa. Jos jumitiloja ei löydy, niin täytyy sitten ihmetellä lisää.