Viimeiset treenit ennen sunnuntain koetta... Tai ehkä me vielä huomenna otetaan ihan kotosalla noutoa ja kakeja... ;oP Otin samassa järjestyksessä kuin eilen eli Hippu aloitti. Ekana jälleen nakki-imutusseuraamista ja sormet melkein verillä, kun ahmatti puree siinä samalla myös akan nakkeja. Sitten jälleen niitä seisomisia ja nyt ekan otin ihan koeomaisesti ilman käsiapua ja hyvin stoppasi! Palatessa taakse siirsi vain hiukan toista etujalkaa. Perään vielä pari toistoa nyt käsiavulla stopaten ja seisoi ihan hyvin eikä kääntyillyt ollenkaan. Nyt tosin meinaa ennakoida sivulle istumisen, mutta se lienee paljon pienempi virhe kuin perään kääntyminen. Kerran lisäksi liikkeestä maahan ja se tutusti bueno. Luoksetuloja vauhdilla suoraan ja pari stopilla, jotka onnistui ihan hienosti. Otettiin myös kerran Hennan käskyttämänä ja hyvin pysyi paikallaan seisomassa liikkurin käskystä huolimatta.

Sitten ne ei niin onnistuneet liikkeet Hipulla. Kaket oli taas ihan kököt! *huoh* Ei taas meinannut nousta millään ekalla käskyllä... On se p***kle vaikiaa. Koetin palkata tooosi ruhtinaallisesti ekasta noususta, jotta ahne pikkurouva hoksaisi, että kyllä sieltä pötköttelemästä kannattaa nousta, niin saa paaaljon nakkia! Juu, taitaa olla onnistumisprosentti tuossa liikkeessä 50-60 ja se onnistuminen ei ole edes se 60... *huoh* Tässä välissä sitten käytiin tekemässä pari hyppyä niin ei aivan masennuttu. Ne siis meni taas ihan hienosti. :o) Sitten nouto - toinen murheenkryynimme. Eka ihan ok, mutta luovutteli ihan missä sattuu ja minne sattuu. Toinen yritys meni sitten aivan häneksi! Pikkuinen kapulamme uppoaa niin syvään pehmeään maneesihiekkaan, ettei tuo hieno pikkurouva VOI ottaa sitä kapulaa suuhun, joten jos sen tois vaikka pyörittämällä akalle?? Joten leikiksihän se taas meni... Ok, koiralla oli hauskaa, mutta akalla ei. *huoh* Turha yrittää jatkaa yltäpäätä hiekkaisella kapulalla, joten koetetaan sitä vielä kotona ulkona.

Sitten äippäkoira loppuleikin jälkeen autoon miettimään syntyjä syviä ja Qirpun vuoro. Ja meijjän Pikku-Qii oli taas aivan ihqu! Alkuun seuraamista, joka oli oikein kaunista ja kontakti hyvä. Hyvin jaksoi suht pitkät pätkät ja intoa riitti. =o) Pari kertaa seisominen ja kerran maahan, nämäkin toimi jälleen. Sitten muutama luoksetulo ja juu, vauhtia on edelleen! Neiti suorastaan painuu kyyryyn ja syöksyy akan "kimppuun". Noh, kuten Annakin tuumasi, parempi noin. ;oP Väliin leikkituokioiden jälkeen taas pikkupätkiä seuraamisia eli palkka ihan muutamien askelien jälkeen siitä, että kontakti pysyi koko ajan. Lisäksi muutama hyppy, joissa nyt ainoana "ongelmana" se, että meinasi ennakoida sivulle istumisen. Loppuun sitten kovasti naruleluleikkiä, joka Qirpun mielestä on aivan superjuttu! Paikkamakuuta ei tällä kerralla otettu olenkaan eli koetan vahvistaa sitä ensin kotosalla ilman häiriöitä.

Mutta näin tällä kerralla. :o) Hilippa oli iloinen ja innokas itsensä. Tykkää selkeesti nyt puuhastelusta, kun muuta ei olla tehty. Sunnuntain kokeesta ei odotella mitään, sillä meillä on vielä niin paljon epävarmoja liikkeitä ja niiden lisäksi Hipun seuraaminen on huonoa ja yhtenä tekijänä tietty myös Hipun mahdollinen paineistuminen. Mutta jos edes 3-tulos saadaan, niin hyvä niin, sillä kaket ja nouto ovat kuitenkin liikkeitä, jotka meillä menee herkästi nollille ja lisäksi pienetkin pyörimiset seisomisessa ja huono seuraaminen syövät pisteitä. Mutta käydään nyt tekemässä tasontarkistus ja jatketaan ensi viikolla maneesitreenejä. =o) Qiira puolestaan on nyt kahdella kerralla ollut tosi hyvä! Välillä olleesta haahuilusta ei ole ollut mitään tietoa ja pikkulikka on ihan oikeesti tehnyt taas hommia. En tiedä, onko salaisuus nameina olleissa herkkubroileripyöryköissä vai missä, mutta hyvä noin! =oD