Jälleen maneesille tokoilemaan. Tällä kerralla otin Qiiran ensin ajatuksena, että käydään vaan leikkimässä ja pitämässä hauskaa. Alkuun maneesissa oli meidän lisäksi vain Tiina Nepun kanssa, joten nyt Qirppu jaksoikin paremmin keskittyä minun kanssa touhuamiseen ja saatiin muutamia ihan hyviä seuraamispätkiä. :o) Muiden tultua pällisteltiin ja leikittiin taas hetki ja jatkettiin vasta sitten pikkutreeneillä. Otettiin liikkeestä seisomisia, joissa hiukan autan stoppia ja loppuosa liikkeestä meneekin sitten ihan mainiosti - tosin perusasentoja en ole vielä liikkeen loppuun ottanut, ettei alkaisi ennakoimaan. Muutamia luoksetuloja ja taas kovasti leikkiä. Nyt kakara oli paljon touhukkaampi, eikä edes pyrkinyt karkailemaan muiden luo, joten uskaltauduimme mukaan paikkamakuuriviinkin. Saatiin siinäkin hyvä ja onnistunut harjoitus eli hyvin köllötteli Rommi-lakun vieressä. :o) Loppuun vielä pari hyppyä ja nyt sain pidettyä "näpissä" niin, ettei päässyt yksinään hyppimään. Jep, pikkuinen oli tällä kerralla paaaljon yhteistyökykyisempi kuin eilen eli ehkä onkin parempi tehdä noin, että kakara treenaa ensin ja sitten vasta on äippäkoiran vuoro... ;o)

Sitten babyface-äippä - juu, trimmasin sen tassut ja samalla hiukan kynin korvakarvoja eli pian 7½-vuotias - tällä hetkellä lisäksi täysin karvaton - mummokoira muistuttaa enemmän vuosikasta pentua kuin oma lapsensa... :oP Hilipalle ihan perusjutskia. Luoksetulon eka pysäytys oli tosi hieno! =o) Sitten muutama suoraan, kun meinasi ennakoida pysäytystä. Liikkeestä seisominen tökki taas kerran eli meinasi pyöriä väkisin mukana. *huoh* Että on tuo liike pikkurouvalle vaikea! Kaukoja otin ensin yksin sivummalla ja saatiin tosi hienoja onnistumisia jopa melkein 10 metristä! Nousee silloin tosi hyvin, kun tuijottaa minua tarkkaavaisena ja itse maltan antaa käkyn sopivan rauhallisesti. ;o) Otettiin kaket myös niin, että Tiina käskytti takaa ja heilui siellä. Myös näin saatiin hyvät vaihdot, joista pääsin kovasti kehumaan! Nouto pari kertaa Hennan käskyttämän ja meinas varastaa hänen käskystä. Hiukka huono oli tuonti, kun otettiin Kamin painavalla ja isolla kapulalla. Lisäksi vielä hyppy Tarjan käskyttämänä ja se oli ihan hyvä.

Juu'uh! Nyt oli Qiirallakin hiukka paremmat treenit ja jäi ihan hyvä mieli. Hippu taas oli oma iloinen itsensä ja sen kanssa on kyllä tosi mukava touhuta! Ihan kiva lähteä sen kanssa kokeilemaan vajaan parin viikon kuluttua kokeisiin, että missä mennään. Täytyy vaan toivoa, että se ei ottaisi kovin kamalasti painetta vieraasta paikasta, toisista koirista ja vieraista ihmisistä ja tekisi liikkeet niinkuin osaa. Mutta sen näkee sitten! =o)